banner13

banner14

BURSAGİAD gözünü Polonya'ya dikti

Bursalı işadamları Polonya’ya gidecek.

GENÇ SİAD'LAR 01.04.2012, 15:04 01.04.2012, 14:05
BURSAGİAD gözünü Polonya'ya dikti
Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu (TÜGİK) Yönetim Kurulu üyesi ve Bursa Genç İşadamları Derneği (BURSAGİAD) Başkanı Nilüfer Çevikel, Avrupa-Türkiye İş Konseyi (ATIK) Başkanı Aziz Şahin ile birlikte Osmangazi Kaymakamı Osman Taştan’ı makamında ziyaret etti.
BURSAGİAD yönetiminin de yer aldığı görüşmede, Bursa ve Polonya arasında ticari işbirliğine ilişkin yapılabilecekler ele alındı.
Polonya ve Almanya'daki ticari beklentiler ile Türkiye'deki taleplerin değerlendirildiği toplantıda, ATIK Başkanı Şahin, mermer, zeytin, tekstil gibi sektörlerde alım yapan Polonyalı firmalar ile Türk firmaların görüştürülmesi için kısa dönemde Bursalı işadamlarını Varşova'ya davet etti.
“DÜNYA ÜLKELERİYLE TİCARİ BAĞLANTILARIMIZ DEVAM EDECEK”
BURSAGİAD olarak kuruldukları günden bu yana Irak, Amerika, Almanya ve Çin ile önemli ticari bağlantılar gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Nilüfer Çevikel, Polonya’nın Yunanistan'da yaşanan kriz sonrasılokasyon ve Avrupa'ya açılma bakımından son derece önem kazandığının altını çizdi.
BURSAGİAD’ın sadece Bursa’da değil, Avrupa ülkelerinde de aktif rol almak istediğini söyleyen Çevikel, bunun için çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirtti.
TAŞTAN: BURSAGİAD’IN ÇALIŞMALARI ONUR VERİCİ
Bursalı işadamlarının bu denli ticari faaliyetlerde bulunmasının şehir adına onur verici olduğunu belirten Kaymakam Taştan, üyelere tek tek teşekkür etti.
Kaymakam Taştan sözlerini şöyle sürdürdü:
“Avrupa ülkeleri ile gerçekleştirilen ticari ilişkiler hem ülkemiz adına hem de kentimiz adına çok önemli. Yapılan bu hamleler, ileride meyvelerini çok güzel bir şekilde verecek. Ülkeye katma değer sağlayacak her faaliyetin içinde Osmangazi Kaymakamlığı olarak biz de yer alacağız.”
Osmangazi Kaymakamı Osman Taştan, görüşmenin ardından yemeğe davet ettiği bonus veren bahis siteleri BURSAGİAD’lı yöneticilere, yapılacak olan çalışmaların başlangıcı için hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
15°
parçalı az bulutlu
Günün Anketi Tümü
Hangi Ülkenin Aracını Kullanıyorsunuz?
banner19