banner13

banner14

BUİKAD ödülleri sahiplerini buldu

İş yaşamında başarıya imza atan kadınlar ödüllendirildi.

KADIN SİAD'LARI 11.03.2012, 10:36 11.03.2012, 09:37
BUİKAD ödülleri sahiplerini buldu
Bursa İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği (BUİKAD) Bursa'da iş yaşamında başarıya imza atmış iş kadınlarını geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da Kent Meydanı AVM işbirliğiyle 9 Mart Cuma akşamı ödüllendirdi.
Almira Otel Büyük Salon'da yapılan gecede ödül töreni BUİKAD Başkanı Özlem Baş'ın konuşması ile başladı. Baş konuşmasında, 3 yıldır ödüllerde işbirliği içinde oldukları Kent Meydanı AVM ve Genel Müdürü Cemal Tuzcuoğlu ile Pazarlama Müdürü Emel Çelikkol'a teşekkürlerini iletti. Toplumda kadının önemine ve kadın istisdamına dikkat çeken Baş'ın  ardından Kent Meydanı AVM Genel Müdürü Cemal Tuzcuoğlu da bir konuşma yaptı.
Tuzcuoğlu Atatürk'ün “Bir toplum, cinslerden yalnız birinin yüzyılımızın gerektirdiklerini elde etmesiyle yetinirse, o toplum yarı yarıya zayıflamış olur. Bizim toplumumuzun uğradığı başarısızlıkların sebebi, kadınlarımıza karşı ihmal ve kusurdur.” cümleleri ile başladığı konuşmasında “Tarihte kadınımıza gösterdiği önemi, bugün tüm ağırlığıyla hissedip yaşatarak ve büyük bir farkındalık yaratarak hayata geçiren BUİKAD’ı Kent Meydanı Alışveriş Merkezi adına tebrik ediyorum” dedi. 
Gecenin sunuculuğunu AS TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Boztürk üstlendi. BUİKAD; “İş Kadını ile Güçlü Bir Türkiye'ye Ulaşmak” vizyonuyla çıktığı yola, "İş Yaşamında Başarılı Kadın" ödülleri ile devam ederek ekonomiden sosyal hayata birçok alanda örnek teşkil eden ve başarıya yürüyen iş kadınlarını Dünya Kadınlar Günü'nde ödüllendirdi.
 Gecenin sonunda tüm ödül alanlar ve gecede emeği geçenler sahneye çıkarak hep beraber gazetecilerle poz verdiler.
Yılın En Başarılı İşkadını- Fatma Belgin Gökçe, ödülünü Şühendam Satır, Selma Çetinkaya ve Özlem Baş’tan aldı.
Yılın En Başarılı Kadın Yöneticisi- Dilek Cesur ödülünü Eski Milletvekili Kemal Demirel'den aldı.
Yılın En Yenilikçi İşkadını Nuran Çahantimur Aytun, ödülünü Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Abdullah Karadağ'dan aldı.
Yılın En Başarılı Kadın Girişimcisi – Zübeyde Demir ödülünü İbrahim Burkay'dan aldı.
Yılın İş Yaşamında Kadını Destekleyen Şirketi- Üçge Mağaza Ekipmanları Pazarlama yatırımsız bonus veren siteler San. Tic. A.Ş olurken ödülü Sedat Çağlar verdi.
Yılın İş Yaşamında Kadını Destekleyen Kamu Kurumu KOSGEB oldu ve ödülü Vedat Müftüoğlu verdi.
Yılın İş Yaşamında Kadını Destekleyen Sivil Toplum Kuruluşu TOBB Bursa İl Kadın Girişimciler Kurulu oldu ve ödülü Canan Candemir Çelik verdi.
Jüri Onur Ödülü Aslı Hocberger'in olurken; Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'den ödülünü aldı.
Jüri Takdir Ödülü- Oyak Renault Otomobil Fabrikaları A.Ş.'nin ödülünü ise Kent Meydanı AVM Genel Müdürü Cemal Tuzcuoğlu verdi.
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
az bulutlu
Günün Anketi Tümü
Hangi Ülkenin Aracını Kullanıyorsunuz?
banner19