banner13

banner14

TÜMSİAD'dan hayırlı olsun ziyareti

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Bursa Şubesi, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Bursa İl Müdürlüğüne atanan Erkan Güngör’ü ziyaret etti.

KENT SİAD'LARI 02.03.2017, 13:09 26.02.2020, 02:16
TÜMSİAD'dan hayırlı olsun ziyareti

Önceki ay yapılan 7. Olağan Genel Kurulu sonrası göreve gelen TÜMSİAD Bursa Şubesi Yönetim Kurulu ilk ziyaretini gerçekleştirdi. TÜMSİAD Bursa Şubesi Başkanı Osman Arslan önderliğinde gerçekleşen ziyarette Yönetim Kurulu üyeleri de hazır bulundu.

Güngör’e yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Arslan, TÜMSİAD Bursa’nın ağırlıklı olarak KOBİ’lerden oluştuğunu ve bu yüzden KOSGEB ile karşılıklı iş birliklerini önemsediklerini belirtti. Arslan şunları söyledi: “Öncelikle yeni görevinizin hayırlı olmasını diliyorum. Bursa’yı tanıyan piyasayı bilen ve mesleki olarak sanayicinin dilinden anlayan birisiniz. Bunun Bursa için bir şans olduğunu düşünüyorum. Biliyorsunuzekonomimizin önemli bir kısmı KOBİ’lerin sırtında. Bizde çoğunluk olarak KOBİ’lerden oluşan bir STK olarak bu kuruluşlarımızın dertlerini dinliyor ve çözüm bulmak için çalışıyoruz. Her platformda neler yapılması gerektiği konusunda fikirlerimizi aktarıyoruz. Umarım birlikte güzel iş birliklerini hayata geçiririz.”

Ziyaretten mutluluk duyduğunu ifade eden (KOSGEB) Bursa İl Müdürü Erkan Güngör ise, “İmkanlarımızı sanayicimiz için en etkin bir şekilde kullanmaya çalışıyoruz. Ülke olarak zor zamanlardan geçtik. Sanayicimiz, halkımız, kamu herkes bir ve beraber oldu. Bunu sürdürmek zorundayız. Tüm bu şartlara rağmen herkes elinden geleni yapmaya çalışıyor. Sanayicimize destek vermek önemli. İş birliklerimizi artırarak güzel işler yapacağımızı düşünüyorum.”

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
12°
parçalı bulutlu
Günün Anketi Tümü
Hangi Ülkenin Aracını Kullanıyorsunuz?
banner19