banner13

banner14

BOSİAD'dan Kadınlar Günü kutlaması

Barutçuoğlu : Kadınlarımız toplumumuzun kutsal unsurudur.

KENT SİAD'LARI 07.03.2012, 22:09 04.04.2012, 23:20
BOSİAD'dan Kadınlar Günü kutlaması
Bursa Organize Sanayi Bölgesi Sanayiciler ve İş Adamları ( BOSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Barutçuoğlu, 8 Mart Kadınlar Günü’nü kutladı. Başkan Barutçuoğlu, Bir ülkenin gelişmişliğinin en temel göstergelerinden biri o ülkede kadına verilen değer olduğunu söyledi.





Bursa Organize Sanayi Bölgesi Sanayiciler ve İş Adamları ( BOSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Barutçuoğlu, 8 Mart Kadınlar gününü kutladı. Başkan Barutçuoğlu, "Bir ülkenin gelişmişliğinin en temel göstergelerinden biri o ülkede kadına verilen değerdir. 8 Mart uzun yıllardır kanunlardaki eksikliklerin kadınlarımıza yapılan ayrımcılıkların takip edilmesinde dile getirilmesinde özel bir gün müstesna bir unsur olmuştur” dedi.
 
Belugabahis windowtext 1pt; color: black; padding-top: 0cm; border-bottom: windowtext 1pt">Kadınların sorunlarının hatırlanması çözüm yollarının üretilmesi ve yapılan faaliyetlerin gözden geçirilmesi için 8 Mart çok önemli bir gün olduğunu dile getiren Başkan Barutçuoğlu “Dünyada ve ülkemizde hatta ilçemizde vefakar cefakar ve ailesi için her sıkıntıya katlanan kadınlarımız mevcuttur. Onları hak ettikleri yaşam mutluluk ve huzur seviyesine ulaştırmak, gerek toplumsal gerekse yasal kazanımlara sahip kılmak modern çağdaş ve medeni yönetimlerin asli görevlerindendir” ifadesini kullandı.
 
Kadınların yasalar önünde dünya standartlarında erkeklerle eşit haklara sahip bireysel kimlik sahibi ve toplumun eşit birer öznesi olmaları, gelişmek isteyen bir toplumun göz ardı etmemesi gereken hayati bir gereklilik olduğunu da sözlerine ekleyen Barutçuoğlu “ Allah'ın kadınlara vermiş olduğu annelik vazifesi ulvi bir görevdir. Bu nedenle kadınlarımız her zaman toplumumuzun kutsal unsurudur. Aile yapımızın merkezini oluşturan kadınlarımızın ruh ve beden sağlığının ve de yasal hak ve hürriyetlerinin sağlanması Türk aile yapısının dolayısıyla toplumumuzun sağlıklı bilinçli bilgili ve çağdaş olmasını sağlayacaktır" diye konuştu.
 
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
12°
parçalı bulutlu
Günün Anketi Tümü
Hangi Ülkenin Aracını Kullanıyorsunuz?
banner19