banner13

banner14

BURSİAD'dan Bozbey'e ziyaret

Topçu : Bursaspor Bursa’da yaşayan herkesin takımı.

KENT SİAD'LARI 04.03.2012, 09:24 04.03.2012, 08:25
BURSİAD'dan Bozbey'e ziyaret
BURSİAD Başkanı Turgut Topçu; “ Bursaspor, Bursa’da yaşayan herkesin takımı. Sadece şampiyon olan takım olarak anılmamalı, 5 büyük takım arasında yerini almalıdır. Bursa’daki spor camiasını bir araya getirerek tek ses haline gelmeliyiz” dedi.
 
 
Bursasporlu Sanayici ve İşadamları Derneği (BURSİAD) Başkanı Turgut Topçu ve yönetim kurulu üyeleri Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i ziyaret etti.
 
Turgut Topçu, Nilüfer Belediye Başkanı Bozbey’e Bursaspor ve Bursa futbolu için yaptıkları çalışmaları anlattı.
 
“Amacımız Bursa’ya ve Bursaspor’a hizmet etmektir”
 
Topçu, “SİAD olmamıza rağmen yolumuzu Bursaspor doğrultusunda çizdik. Amacımız Bursa’ya ve Bursaspor’a hizmet etmek. Bursa’da her alandaki tüm sporculara yardımcı olmak istiyoruz. Spor camiası birlik içerisinde çalışarak tek ses haline gelmeli. Bursaspor şampiyon takım olarak kalmamalı, 5 büyük takımdan biri olmalıdır. Sizlerden de Bursa’mız ve Bursaspor’umuz adına destek bekliyoruz” dedi.
 
Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de, Başkan Topçu ve yönetim kurulu üyelerini, Bursaspor’u ön plana çıkaran çalışmalarından dolayı tebrik etti.
 
“Başarılar taraftarlığı pekiştirir”
 
Bozbey, “ Bursaspor hepimiz için ortak bir payda. Bursaspor’a sahip çıkmanın sorumluluğunu yerine getirmek gerekiyor. Maddi desteğin yanında manevi desteğe de ihtiyaç var. Başarılar taraftarlığı pekiştirir. Bu sebeple kalıcı başarılar oluşturmak gerekiyor” diye konuştu.
 
Bursa’da ki tüm takımlarla iletişim halinde olmanın gerekliliğine de vurgu yapan Bozbey, oluşturulacak Casino siteleri bu bağın Bursaspor’a destek olacağını belirtti.
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
19°
kapalı
Günün Anketi Tümü
Hangi Ülkenin Aracını Kullanıyorsunuz?
banner19