banner13

banner14

Harfiyat sektörü masaya yatırıldı

BURKENT, ilk ziyaretini İMSİAD'a yaptı.

KENT SİAD'LARI 27.02.2017, 16:43 27.02.2017, 17:45
Harfiyat sektörü masaya yatırıldı

Göreve yeni gelen BURKENT A.Ş. Genel Müdürü Mustafa Karakoç, ilk ziyaretini İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş adamları Derneği’ne gerçekleştirdi. Ziyarette, İMSİAD Yönetim Kurulu üyeleri ve BURKENT A.Ş. yetkilileriyle birlikte hafriyat firma temsilcileri de yer aldı.



Kısa adı BURKENT olan Bursa Kent Yapı İmar Bilişim Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’ni ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ifade eden İMSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Adil Gökçadır, Karakoç’a yeni görevinde başarılar diledi. Kaliteli ve nitelikli işleri ortaya çıkarmak için iş birliği içerisinde sorunları çözmek gerektiğini belirten Gökçadır, “Sektörün sorunları ortada. Bunları yok saymamak, üstüne gitmek konuşmak ve çözüm önerileri bulmak lazım. Bizler zaten birbirimizi denetliyoruz. Her zaman aynaya bakmaya çalışıyoruz. Sistemde aksayan ne varsa yanınızdayız ve birlikte çözmeye hazırız. Şehrimizin geleceği için ne gerekiyorsa her şeye varız” diye konuştu.



Hafriyat sektörü ile ilgili genel bir değerlendirme yapan BURKENT A.Ş. Genel Müdürü Mustafa Karakoç da şunları söyledi: “Yasalara uyanların korunması ve kaçak dökümlerin engellenmesi için iş birliği yapmalıyız. O yüzden bu konuyu en iyi bilen sektör temsilcileriyle bir araya gelmeye çalışıyoruz. Bizleri kabul ettiğiniz için ve sorunları çözme konusundaki iş birliği mesajlarınız için çok teşekkür ediyorum. Bu şehir bize emanet ve hepimizin sorumluluğunda. O yüzden geleceğe iyi bir şehir bırakma adına iş birliğimizi sürdürmeliyiz.”



Toplantı karşılıklı flama takdimi ve hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle son buldu.



Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
15°
parçalı bulutlu
Günün Anketi Tümü
Hangi Ülkenin Aracını Kullanıyorsunuz?
banner19