banner13

banner14

İŞ GELİŞTİRME TOPLANTILARI’NIN 15.Sİ YAPILDI

İYİ Parti heyeti, BALKANTÜRKSİAD'ın konuğu oldu

KENT SİAD'LARI 15.01.2019, 16:48 17.01.2019, 14:51
İŞ GELİŞTİRME TOPLANTILARI’NIN 15.Sİ YAPILDI

Balkan Rumeli Sanayicileri ve İş Adamları Derneği’nin (BALKANTÜRKSİAD) aralıksız sürdürdüğü İş Geliştirme Toplantılarının 15.’si, önceki günlerde yapıldı.

Yönetim Kurulu Üyeleri Remzi Abdioğlu ve Yüksel Saatcı organizasyonuyla düzenlenen 15. İş Geliştirme Toplantısı başarıyla gerçekleştirildi. Daha önce AK Parti ve CHP milletvekillerinin de katıldığı toplantıların 15.’sine; İYİ Parti Bursa İl Başkanı Dr. Yahya Bahadır, İl Yöneticileri ve İYİ Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kamil Erozan katıldı. BALKANTÜRKEVİ’nde yapılan toplantıda, inşaat, hukuk, hizmet, eğitim, gıda, tekstil, kozmetik ve makine sektöründe faaliyet gösteren BALKANTÜRKSİAD üyeleri de yer aldı.

Toplantıda konuşan BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Berat Tunakan, üyeler arasında sinerjiyi arttırmak ve ticari ilişkilerin gelişmesini sağlamak için bu toplantıları organize ettiklerini hatırlatarak şöyle devam etti: “Farklı iş kollarında üyelerimiz var. Her toplantımıza farklı arkadaşlarımızı getirmeye çalışıyoruz. Bu toplantılar sayesinde derneğe aidiyet duygusunu arttırırken üyelerimizin de birbirleriyle tanışmalarını ve olası iş birliklerinin önünü açıyoruz.”

“Amacımız Bursa, Türkiye ve Balkanlar”

Redwin line-height: 16.8667px; font-size: 11pt; font-family: Calibri, sans-serif;">Toplantılarına her siyasi partiden temsilcileri ağırladıklarını da ifade eden Tunakan, “Aralık ayında Ankara’ya giderek Mecliste Bursa milletvekillerimizle bir araya geldik ve üyelerimizin taleplerinden oluşan dosyayı kendilerine sunduk. Takipçisi de oluyorlar sağ olsunlar. Bizim amacımız şehrimize, ülkemize ve Balkanlara fayda sağlamak. Bu amacımız doğrultusunda Bursalı vekillerimiz, yerel yöneticilerimiz ve bürokratlarımızla iş birliğimizi sürdürüyoruz” diye konuştu.

“BALKATÜRKSİAD’ın örnek bir kadrosu var”

İYİ Parti Bursa İl Başkanı Dr. Yahya Bahadır da ev sahipliği için BALKANTÜRKSİAD’a teşekkür ederek şunları söyledi: “Toplumdan aldığımızı toplumla paylaşmanın birçok yolu var. Bizler siyasetle, sizler de sivil toplum kuruluşlarıyla bunu yapıyorsunuz. BALKANTÜRKSİAD’ın, örnek bir kadrosu var ve bu kadroyla Bursa’da önemli işler yapıyor. Hepinizi tebrik ediyor ve başarılarınızın devamını diliyorum.”

Toplantıda konuşan İYİ Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kamil Erozan ise, 1998-2002 yılları arasında Saraybosna Büyükelçiliği yaptığını hatırlatarak, “Balkanların Türkiye ve dünya için önemi yadsınamaz. Bu bölgelerde, iktisadi faaliyetlerin daha da geliştirilmesi gerektiğine inanıyorum” dedi. 
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
16°
açık
Günün Anketi Tümü
Hangi Ülkenin Aracını Kullanıyorsunuz?
banner19