banner13

banner14

Örnek proje : Umuda spor, huzura skor

75 çocuk, DOSAB Nejat Biyediç Futbol Akademisi’nde eğitim almaya başladı.

KENT SİAD'LARI 10.05.2012, 22:56 10.05.2012, 21:57
Örnek proje : Umuda spor, huzura skor

 Bursa İl Emniyet Müdürlüğü ve DOSAB-DOSABSİAD işbirliğiyle gerçekleştirilen ‘Umuda Spor Huzura Skor’ projesi kapsamında 75 çocuk, DOSAB Nejat Biyediç Futbol Akademisi’nde eğitim almaya başladı.

 
Projeyle, çocukların bedensel, ruhsal ve duygusal gelişimlerini sağlıklı bir şekilde sürdürebilmeleri, tehlike oluşturabilecek risklerden korunmaları amaçlanıyor.
 
DOSABSİAD Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen etkinliğe, Bursa İl Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Abdullah Karadağ, Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, DOSAB Başkanı Ferudun Kahraman, DOSABSİAD Başkanı Selim Yedikardeş, TFF Bursa Temsilcisi Sinan Bür ve çocukların aileleriyle birlikte bölge sanayicileri ile çalışanlar katıldı.
 
Projenin, çocukların topluma kazandırılmasında önemli bir basamak olacağını belirten DOSABSİAD Başkanı Selim Yedikardeş, çocukların spor eğitimi alarak risklerden uzaklaşmaları ve diğer çocuklarla kaynaşmalarının sağlanarak, sağlıklı bireyler olarak yetişmelerinin önemine işaret etti.
 
Sportif birlikteliğin her zaman başarıyı getirdiğini hatırlatan Yedikardeş, “Şuanda yine kenetlenmeyi ve birlikteliği sağlamış olan Bursaspor’umuz inanıyoruz ki 16 Mayıs’ta Türkiye kupasını Bursa’ya getirecektir. Bu başarılardan dolayı teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam’a teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
 
‘Suçlu çocuk yoktur, suça itilmiş çocuk vardır’ felsefesiyle hareket ettiklerini belirten İl Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya da, yıl boyunca 614 çocuğu spora yönlendireceklerini söyledi. Sporla uğraşan gençlerin suç ve suç ortamına karışmadıklarına vurgu yapan Kahya, çocukların erken yaşta yeteneklerini geliştireceklerini de dile getirdi.
 
Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam da, topluma bilinçli ve sağlıklı bireyler kazandırılmasında önemli bir proje olan ‘Umuda Spor Huzura Skor’da emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.
 
7. Geleneksel Futbol Turnuvası start aldı
 
‘Umuda Spor Huzura Skor’ projesinin ardından, DOSAB’da faaliyet gösteren firmalar arasındaki sosyal ilişkileri geliştirmek amacıyla bu yıl 7’incisi düzenlenen ‘Geleneksel Futbol Turnuvası’ başladı.
 
Turnuva Yücel Mensucat ile Me-Par A.Ş. arasında oynanan ilk karşılaşma ile başladı. 34 takımın kıyasıya mücadele ederek şampiyonluk için ter dökeceği turnuva yaklaşık 50 gün sürecek. Oynanan ilk karşılaşmalarda Yücel Mensucat 4-0 Me-Par A.Ş., Valeo 7-0 Emko olarak sonuçlandı.
 
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
15°
parçalı az bulutlu
Günün Anketi Tümü
Hangi Ülkenin Aracını Kullanıyorsunuz?
banner19