banner13

banner14

BEBE-ÇOCUK KONFEKSİYONU SEKTÖRÜ “SHOW”A HAZIR…

JUNIO SHOW Bursa Uluslararası Bebe, Çocuk Hazır Giyim ve Çocuk İhtiyaçları Fuarı’na hazırlıklarını tamamladı.

SEKTÖRLER 30.05.2019, 11:00 22.08.2019, 11:50
 BEBE-ÇOCUK KONFEKSİYONU SEKTÖRÜ “SHOW”A HAZIR…

156 katılımcı firma ve 44 ülkeden gelen binlerce ziyaretçisi ile 2016 yılında startı verilen JUNIO SHOW  Fuarı ilk organizasyondan buyana  beş kıtadan oluşan  56  ülkeden 20 bini aşkın ziyaretçisi ile bebe çocuk konfeksiyonunda dünyada ilgi odağı haline geldi.

Sonbahar ve kış sezonu ürünleri sergilenecek

Bebe-Çocuk Konfeksiyonu Sektörü Sanayici ve İşadamları Derneği (BEKSİAD), Bursa Ticaret Sanayi Odası (BTSO) ve TÜYAP Bursa işbirliğiyle, TÜYAP Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde Yılda iki kez düzenlenen Junio Show’un, bu yılki ikinci organizasyonunda katılımcı firmalar Sonbahar-Kış sezonu ürünlerini sergileyecekler.

3 Temmuzda Show başlıyor

Vevobahis small; line-height: 14.95px; font-family: Calibri, sans-serif;">Firmaların ürünlerini sergileyeceği  fuarla ilgili açıklamalarda bulunan Bebe Çocuk Konfeksiyonu Sektörü Sanayici Ve İşadamları Derneği Başkanı Ömer YILDIZ,  JUNIO Show Fuarının 3 Temmuzda başlayacağını söyledi.

Junio Show modayı belirleyecek

Fuarda firmaların Sonbahar-Kış koleksiyonlarını sergileyeceklerini hatırlatan BEKSİAD Başkanı Yıldız, “Fuarımız yine dolu dolu geçecek. Bunun izlenimlerini aylar öncesinden talepleri toplarken almış idik. Bu durum bize gösteriyor ki fuara olan ilgi ve güven gitgide artıyor. Bu gelişme önemli bir başarıdır. Bu başarıysa bizim, sektörümüz başarısıdır. Birlikte hareket ederek 7’ncisini gerçekleştirecek olduğumuz JUNIO SHOW Fuarı yine modayı belirleyecek ve önemli ticari işbirliklerine kapı aralayacağnı  umut ediyoruz” dedi.

22 bin metrekare alan içerisinde 130’u aşkın katılımcı firmanın toplam 4 salonda son bahar kış kreasyonlarının sergileneceği  fuar, TÜYAP Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde 3- 6 Temmuz günleri arasında  gerçekleşecek.

TÜYAP Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek JUNIO SHOW Fuarına 64 ülkeden binlerce ziyaretçi davet edildi. 
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
15°
kapalı
Günün Anketi Tümü
Hangi Ülkenin Aracını Kullanıyorsunuz?
banner19