banner13

banner14

Bilen Patent'ten tasarım tescili kampanyası

Tescil işlemleri 1 Mayıs’a kadar indirimli fiyatlardan yapılacak.

ŞİRKETLER 23.04.2012, 12:41 23.04.2012, 11:42
Bilen Patent'ten tasarım tescili kampanyası

 İnovasyon ve Ar-Ge çalışmalarının göstergesi olan sınai hakların önemi her geçen gün biraz daha anlaşılıyor. Marka, patent ve endüstriyel tasarım konularında faaliyet gösteren Bilen Patent tarafından tasarım tesciline teşvik amacıyla başlatılan kampanyada son bir haftaya gelindi.

 
Sınai haklar konusuna dikkat çeken Bilen Patent Yönetim Kurulu Eş Başkanı Ömer Kocakuşak, firmaların gelişmelerinde AR-GE ve inovasyonun sonucunda elde ettikleri ürünler kadar, tasarımlarını da koruma altına almaları gerektiğinin altını çizdi.
Jestbet style="font-size:11.0pt;">Ömer Kocakuşak şunları söyledi.
 
“Her geçen gün daha da küçülen dünyada ürününüzün bir kopyasıyla karşı karşıya kalmak istemiyorsanız tasarım tesciline başvurun. Sektöründe yeni ve emsallerine göre ayırt edici olan tüm formlar üzerindeki desenler tasarım tescili ile korunabilir ülkemiz tasarım tescillinde itiraza dayalı sistemi kabul ettiği için tasarım başvurusu kadar tasarım bültenlerinin izlenmesi de önemli.
 
Bu izlemeyi de yapabilmek için elbette sağlıklı bir tasarım izleme raporuna ihtiyaç var. Tasarım başvurularınızı itina ile hazırlayarak tasarım tarifnameleri gerek, özel yazılım sayesinde tasarım izleme hizmetini kendi formatında Türkiye’de bir ilk olarak sunuyor, gerekse tescil sonrası profesyonel hukuk ekibiyle Bilen Patent olarak hizmet veriyoruz.”
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
15°
parçalı az bulutlu
Günün Anketi Tümü
Hangi Ülkenin Aracını Kullanıyorsunuz?
banner19