banner13

banner14

İş dünyasına inovasyon stratejileri

Bilen Patent’ten iş dünyasına sınai haklar eğitimi.

ŞİRKETLER 09.04.2012, 23:44 09.04.2012, 22:45
İş dünyasına inovasyon stratejileri
Her geçen gün önemi daha da fark edilen İnovasyon’da Türkiye 67. sırada yerini alıyor. bedava bonus Bu kapsamda 11 Nisan’da Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nda (BTSO) Bilen Patent A.Ş. tarafından “İnovasyon Stratejisi ve Sınai Mülkiyet Hakları Eğitimi” düzenlenecek. Eğitimde Prof. Dr. Ferruh Uztuğ da deneyimlerini paylaşacak.
 
Konuyla ilgili bilgi veren Bilen Patent Yönetim Kurulu Eş Başkanı Ömer Kocakuşak, “Türkiye’nin kalkınmasının yolu inovasyondan ve sınai mülkiyet haklarının korunmasından geçiyor. Rekabet her geçen gün artıyor ve fark yaratmak için Ar-Ge yapmak şart oluyor. Geliştirilen yeni ürünleri koruma altına almak ise bir o kadar önemli. Bu noktada Türkiye’de İnovasyon yönetim sistemi mutlaka oluşturulmalı” dedi.
 
Ömer Kocakuşak’ın verdiği bilgiye göre, 11 Nisan 2012 Çarşamba günü saat 13.00’de BTSO’da yapılacak seminere BTSO Genel Sekreteri Nihat Balkan, Bilen Patent Yönetim Kurulu Eş Başkanı Ömer Kocakuşak, Eskişehir Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ferruh Uztuğ, Bilen Patent Yönetim Kurulu Eş Başkanı Erdem Kaya; Bilen Patent Teşvik Uzmanı Ahmet Akan anlatacak.
 
Bursa’da iş dünyasını yakından ilgilendiren “İnovasyon Stratejisi ve Sınai Mülkiyet Hakları Eğitimi” arzu eden herkese açık olacak.
 
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
19°
kapalı
Günün Anketi Tümü
Hangi Ülkenin Aracını Kullanıyorsunuz?
banner19