banner13

banner14

Marka olan tercih edilir

Tescilsiz bir inşaat şirketi, deprem sigortası olmayan bir ev sahibi gibidir.

ŞİRKETLER 18.03.2012, 15:34 18.03.2012, 14:35
Marka olan tercih edilir
Firmaların birbirine benzer konutlar, birinin diğerini andıran yapılar inşa ettiğini vurgulayan Bilen Patent Casino siteleri Yönetim Kurulu Eş Başkanı Ömer Kocakuşak, yaptıkları farklı tasarımlar ile dikkati çeken ve dolayısıyla markalaşan firmaların tercih nedeni olduğunu vurguladı.
 
 
Sınai hakların her geçen gün öneminin daha iyi anlaşıldığının altını çizen Kocakuşak, “Tescilsiz bir marka ile faaliyet gösteren bir inşaat şirketi, deprem sigortası olmayan bir ev sahibi gibidir. Başına ne geleceği, hangi firmanın onun markası ile faaliyet göstereceği belli değildir. Tekel hakkı sağlamak isteyen inşaat firmalarımıza tavsiyem, vakit kaybetmeden markalarını tescil ettirmeleri
hatta önemli projelerine verdikleri isim ve logoları bile koruma altına almalarıdır” dedi.
 
KOSGEB DESTEK VERİYOR
 
Markalaşma sürecinde olan firmalara KOSGEB tarafından çok ciddi destekler verildiğinin altını çizen Ömer Kocakuşak; firmaların, bünyelerindeki üniversite mezunu personelin maaşlarının yanı sıra, yaptıkları reklam ve pazarlama harcamaları ile pek çok standart belgesi ücretlerinin bir kısmını ve pek çok harcamayı KOSGEB’den geri alabileceğini söyledi.
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
12°
parçalı bulutlu
Günün Anketi Tümü
Hangi Ülkenin Aracını Kullanıyorsunuz?
banner19