banner13

banner14

Kalıp Fuarı'na sahip çıkalım

MÜSİAD’lı Aytekin Koç : Fuar Bursa’da bir daha yapılmayabilir.

ÜLKE SİAD'LARI 10.05.2012, 23:27 10.05.2012, 22:27
Kalıp Fuarı'na sahip çıkalım

 Bursalı sanayiciler Türkiye’nin ilk ve tek kalıp ihtisas fuarı olma özelliği taşıyan ve bu yıl 10-13 Mayıs tarihleri arasında TÜYAP Bursa’da gerçekleştirilecek 6. Kalıp Avrasya 2012 fuarına sahip çıkmaya davet eden Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi Sektör Kurulları Başkanı Aytekin Koç, geçen yıl yapılan fuarın ardından yaptığı açıklamaya atıfta bulunarak, “Bursa olarak fuar için bu yıl son şansımız olabilir. Eğer bu yıl fuara gerekli ilgiyi göstermezsek, fuar ya İstanbul’da gerçekleştirilecek ya da bir daha yapılmayacak. Fuarımıza sahip çıkmalıyız” dedi.

 
TÜYAP Bursa Fuarcılık tarafından düzenlenen 6. Kalıp Avrasya 2012 fuarının gerekli ilgiyi görmemesi halinde önümüzdeki yıl ya İstanbul’da gerçekleştirilebileceği ya da yapılmayacağını hatırlatan MÜSİAD Bursa Şubesi Sektör Kurulları Başkanı Koç, Bursalı sanayicileri gerek fuara katılım gerekse de fuar ziyaretiyle Türkiye’nin ilk ve tek kalıp ihtisas fuarına sahip çıkmaya davet etti.
 
“Bursa elindeki bu fırsatı kaçırmamalıdır” diyen Aytekin Koç, “Avrupa’nın ve dünyanın birçok ülkesinden firmaların temsilcileri bu fuara katılacak. Fuara katılımın az olduğu görüldüğü takdirde bu fuar hakkındaki görüşleri ve düşünceleri olumsuz olarak etkilenebilir. Bursalı firmalar olarak elimizdeki bu büyük fırsattan faydalanmalıyız. Almanya’da düzenlenen ve dünyadaki seçkin üreticilerin katıldığı Frankfurt  Euromold ve Hannover EuroBlech fuarlarını örnek alarak fuarımıza sahip çıkmalıyız.” diye konuştu.
 
TÜYAP’ın fuarlara katılımı arttırması açısından daha uygun fiyat politikası uygulaması gerektiğini düşünen Koç, “TÜYAP, fuarlara katılım sağlanması için daha cazip fiyat politikası izlemelidir. Özellikle bu fuarlara katılmak isteyip, pahalı fiyatlar nedeniyle katılamayan Kobilere çeşitli avantajlar sağlanmalı ve fuara katılım teşvik edilmelidir ” dedi.
Ulusal Kalıp Üreticileri Birliğine de seslenen MÜSİAD Bursa Şubesi Sektör Kurulları Başkanı Aytekin Koç, bu fuara dünyadan katılım sağlanması adına Ulusal Kalıp Üreticileri Birliği’nin üzerine düşeni yapması gerektiğini dile getirdi.
 
 
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
22°
kapalı
Günün Anketi Tümü
Hangi Ülkenin Aracını Kullanıyorsunuz?
banner19