banner13

banner14

MÜSİAD Bursa Şubesi'ne övgü

Genel Başkan Olpak : Bursa en başarılı şubelerimizin başında geliyor.

ÜLKE SİAD'LARI 27.05.2012, 13:48 27.05.2012, 12:49
MÜSİAD Bursa Şubesi'ne övgü
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), 12’inci Olağan Genel Kurulu’nda görevi Ömer Cihad Vardan’dan teslim alan yeni Genel Başkan Nail Olpak, MÜSİAD Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çepni ve Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan heyeti, Genel Merkez’deki makamında ağırladı.
 
MÜSİAD Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çepni’nin başkanlık ettiği heyet, geçtiğimiz günlerde olağan genel kurul sonrasında görevi devralan Nail Olpak’ı makamında ziyaret etti.
Genel Kurul’un hemen ardından görev dağılımlarını yaptıklarını belirten MÜSİAD Genel Başkanı Olpak, komisyonlarda da görev dağılımları gerçekleştirdiklerini ve geçmiş dönmelerde yapılanları bir kademe daha ileriye taşımak için yoğun tempoda çalışacaklarını söyledi.
 
Bugüne kadar birçok faaliyet yapıldığına vurgu yapan MÜSİAD Genel Başkanı Olpak, “22 yıl az bir süre değil. Yapılan işler de az değil. Geleneği oturmuş bir kurum, bundan sonrası için de bir çok faaliyetimiz olacak. Ama bizim en önemli birikimlerimizden biri entelektüel birikimlerimiz, raporlarımızdır. Herkesin değer verdiği çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.
 
Nail Olpak, MÜSİAD’ın yeni dönemde mevcut kurumsal yapısını, bilinirliğini ve MÜSİAD algısını daha ileriye taşıyacak tarzda faaliyetlerde bulunacaklarını, iç iletişimlerinin yanı sıra, dış iletişimlerini de ileriye götürmeyi ilke edindiklerini ifade etti.
 
YENİ GENEL BAŞKAN’DAN BURSA ŞUBESİNE ÖVGÜ
 
Sektör kurullarının yeni yapısına da değinen Olpak,  yeni oluşumla birlikte, sektör kurullarının ses getirici projelere imza atmasının teşvik edileceğini belirtirken, “MÜSİAD’ın Makine Sektör Kurulu bu yılın temasını ‘Yerli Uçak’ olarak belirledi. Yerli uçağı yapmak için değil yerli uçak kavramını tartışacağız.  Türk Hava Kurumu’nun Uzay ve Havacılık Üniversitesi’nin yaptığı açıklamayla örtüşen bu düşüncenin zamanlaması çok güzel oldu. Bu düşünce vizyonel bir bakış açısıdır.  ” diye konuştu.
 
Bursa Şubesi’nden başarılarının tekrarını beklediklerini ifade eden Nail Olpak, “Diğer arkadaşlardan ve şubelerimizden olduğu gibi, sizlerden yine ses getirici benzeri çalışmalar bekliyoruz. Bugüne kadar yaptıkları çalışmalar için tüm şubelerimize teşekkür ederiz. Zaten belli şubelerimiz başarılarıyla öne çıkıyor. Siz onların başında geliyorsunuz” dedi.
 
YENİ BİR BAŞKAN, YENİ BİR YÜZ, YENİ BİR DÖNEM
 
Yeni bir yüz ile yeni dönemin başladığını söyleyen MÜSİAD Bursa Şube Başkanı Hasan Çepni, “Başkanımız, hakikaten Genel Başkan Yardımcılığı döneminde de teşkilatlanma noktasında, MÜSİAD’ın yeni dönem hedefleri noktasında da hep istişare mekanizmasını iyi çalıştırmıştır. Genel Başkanlık döneminde bunun devam edeceğine inanıyoruz” şeklinde konuştu.
 
Başarı dileklerini iletmek için yeni genel başkana hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiklerini belirten Çepni şunları söyledi:
 
“MÜSİAD olarak biz, Anadolu’nun her köşesinde şubesi olan bir bütünüz. Bursa şubesi olarak sizin döneminizde yine aynı tempomuzla MÜSİAD’ın kurumsal yapısına uygun olarak tüm çalışmalarda yanınızda olacağız. Biz yönetim kurulumuzla birlikte yeni döneminizde sizlere ve yönetiminize başarılar dilemek için buradayız. MÜSİAD’ın sizin döneminizde bulunduğu yerden daha ileriye gideceğine inanıyoruz. MÜSİAD’a  gelen her başkan bir şeyler katmıştır. MÜSİAD’a sizlerin çok güzel şeyler katacağına inanıyoruz. Gerçekten büyüyen ve gelişen bir derneğiz. Önümüzdeki yıllarda da her bakımdan ağırlığımızı hissettireceğimizi düşünüyoruz. Bu noktada sizlere başarılar diliyor, tüm şubelerimizle olan diyaloğunuzun artarak devam edeceğine inanıyoruz”
 
ESKİ BAŞKAN VARDAN DA UNUTULMADI
 
Heyet, olağan genel kurulda görevini Nail Olpak’a devreden MÜSİAD’ın 4. Dönem Genel Başkanı Ömer Cihad Vardan’ı Gebze Plastikçiler Organize Sanayi Bölgesi’ndeki firmasında ziyaret etti.
MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Çepni ve beraberindeki heyet Ömer Cihad Vardan’a başkanlık döneminde yaptıkları hizmetler için teşekkür ederken, her zaman işbirliğine, fikir alışverişlerine açık olduklarını söylediler.
  
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
15°
parçalı az bulutlu
Günün Anketi Tümü
Hangi Ülkenin Aracını Kullanıyorsunuz?
banner19