banner13

banner14

TÜMSİAD, huzurevindeki anneleri unutmadı

Yönetim Kurulu üyeleri Büyükşehir Belediyesi Huzurevi’ni ziyaret etti.

ÜLKE SİAD'LARI 13.05.2012, 20:26 13.05.2012, 19:27
TÜMSİAD, huzurevindeki anneleri unutmadı

 Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Bursa Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri, Bursa Büyükşehir Belediyesi Huzurevi’ndeki “Anne”leri unutmadı. Ziyarette Yönetim Kurulu üyeleri, huzurevindeki kadınlara birer gül vererek, onların anneler günlerini kutladılar.

 
Kısa adı TÜMSİAD olan Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği’nin Bursa Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri, Bursa Büyükşehir Belediyesi Huzurevini ziyaret etti. Huzurevi Müdürü Özcan Aslan’ın da eşlik ettiği ziyarette TÜMSİAD üyeleri, yaşamlarının geri kalan kısımlarını huzurevinde geçirmek durumunda olan kadın misafirleri ziyaret ederek, onların da “Anneler Günü”nü kutladılar.
 
Huzurevi Müdürü Aslan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederken, huzurevi sakinlerini evlerindeymiş gibi ağırladıklarını, huzurevinde her türlü imkanlarının olduğunu ancak; burada kalan vatandaşların birçoğunun ailelerin duyarsız olmasından şikayetçi olduklarını dile getirdi.
 
TÜMSİAD Bursa Şubesi Yönetim üyeleri, ziyarette huzurevinde kalan anneleri birer adet gül verirken, anneler günlerini kutladılar.
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
12°
hafif yağmur
Günün Anketi Tümü
Hangi Ülkenin Aracını Kullanıyorsunuz?
banner19