banner13

banner14

TÜMSİAD'dan huzurevi kermesine katkı

TÜMSİAD yöneticileri, aileleriyle birlikte yaşlıların yanındaydı.

ÜLKE SİAD'LARI 27.05.2012, 17:10 27.05.2012, 16:12
TÜMSİAD'dan huzurevi kermesine katkı
Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Bursa Şubesi ve yaklaşık 40 sivil toplum kuruluşu; Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği “Kermes Yiyecek İçecek Şenliği”ne katkıda bulundu.
 
Kaplıkaya’daki Büyükşehir Belediyesi huzurevi bahçesinde gerçekleşen ve bu yıl 16. Kez düzenlenen “Kermes Yiyecek İçecek Şenliği ”ne Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı şirketlerin çalışanları, ilçe belediyeleri ve 40’a yakın sivil toplum kuruluşu katıldı.
 
Huzurevi sakinlerinin halkla bütünleşmesini sağlayan kermese katkıda bulunan TÜMSİAD Bursa Şube Başkanı Cemal Balabanoğlu,  Büyükşehir Belediyesi’ne bu imkanı tanıdıkları için teşekkür etti.
 
275 kişinin bulunduğu huzurevindeki büyüklerin yüzündeki mutluluğu gören Balabanoğlu, şunları söyledi.
 
“Gönül ister ki; büyüklerimiz kendi yanımızda, evimizde olsun. Yaşantımıza renk, gönlümüze huzur katsın. Bu imkanımız yoksa en azından buradaki sakinlerimizi ihmal etmeyelim ve sadece özel günlerde değil, tüm zamanlarda ziyaret edelim. TÜMSİAD ailesi olarak bu atmosferde yer alarak, kutsal görevimizi yerine getirdik. İleride daha farklı çalışmalarda yer almak isteriz.” 
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
19°
kapalı
Günün Anketi Tümü
Hangi Ülkenin Aracını Kullanıyorsunuz?
banner19