banner13

banner14

TÜMSİAD,'Değişim’i öğretiyor

Eğitim seminerinde değişim konusu ele alındı.

ÜLKE SİAD'LARI 23.04.2012, 14:38 23.04.2012, 13:39
TÜMSİAD,'Değişim’i öğretiyor

 Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Bursa Şubesi, üyelerine yönelik eğitim çalışmalarını sürdürüyor. TÜMSİAD üyeleri son olarak, çalışma hayatında geniş ve olumlu düşünme teknikleri konusunda bilgilendirildi.

 
TÜMSİAD’tan üyelerine yönelik eğitim programları devam ediyor. Son olarak TÜMSİAD üyeleri çalışma hayatında olumlu düşünme ve geniş bakış açısına sahip olma konusunda bilgilendirildi.
 
Dobruca Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen toplantıda açılış konuşması yapan TÜMSİAD Bursa Şube Başkanı Cemal Balabanoğlu, “TÜMSİAD olarak bundan sonra her ay böyle bir eğitim organizasyonu ile hem üyelerimize katkı sağlarken hem de birlikteliğimizi güçlendireceğiz” dedi.
 
Üyelere dönük eğitim kapsamında olumlu düşünme teknikleri hakkında bilgi veren Kişisel Gelişim ve İletişim Uzmanı Recai Gün, olaylara geniş açıdan bakabilmek için zihindeki engellerin teker teker kaldırılmasını, kaldırılan bu engeller sayesinde de ufkun genişleyeceğini söyledi.
 
DEĞİŞİMİN 4D’Sİ
 
Tarihte büyük düşünenlerin büyük başarılar elde ettiğini belirten Gün, “Dünya tarihine bonus veren bahis siteleri bakıldığında da görebileceğimiz gibi büyük düşünenler, peşlerinden büyük kitleleri sürüklemiştir ve bu kitlelere hitap etmiştir” dedi.
 
“Her şeyden önce değişim gereklidir” diyen Recai Gün değişimin dört kuralını şu şekilde sıraladı; duygu, düşünce, durum ve davranış.
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
22°
kapalı
Günün Anketi Tümü
Hangi Ülkenin Aracını Kullanıyorsunuz?
banner19