Firma Rehberi

Firma Rehberi / Öne Çıkanlar

Firma Rehberi / Yeni Eklenenler

banner13

banner14

Kahramanmaraş Haber
Kahramanmaraş Haber
Sektör İnternet Gazeteleri
İl / İlçe Kahramanmaraş
Web Sitesi http://www.marashaberi.com
Telefon

Kahramanmaraş Türkiye’nin önemli şehirlerinden birisidir

Kahramanmaraş Türkiye ve Dünya’da dondurmasıyla bilinmesine rağmen gerek tarihi, gerek coğrafyası, kültürel zenginlikleri, mutfağı ve ekonomisiyle ülkemizin gizli kalmış cennetlerinden birisidir.

Kahramanmaraş, Akdeniz bölgesinde stratejik açıdan çok önemli bir konuma sahiptir. Dondurma, biber denilince ilk akla gelen yer olan Maraş, 1.2 milyonu aşan nüfusu, tekstil, ve çelik sanayinde Türkiye’de zirveye oynarken, sınırları içerisinde kurulu barajları ve Afşin-Elbistan Termik santralleri ile tükettiği enerjiden daha fazlasını üreten ve Türkiye’nin en zengin linyit yataklarının bulunduğu nadir şehirlerimizden birisidir.

Kahramanmaraş bu özellikleri ile yeni Büyükşehir kanunu ile Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ünvanını elde etmiştir. 12 Şubat ve Dulkadiroğlu olmak üzere 2 merkez ilçeden oluşan Kahramanmaraş’ın ilçe sayısı, Elbistan, Afşin, Göksun, Andırın, Pazarcık, Ekinözü, Nurhak, Çağlayancerit ve Türkoğlu ile birlikte 11 e yükselmiştir.

Kentin Kahramanmaraşspor ve Kahramanmaraş Belediyespor adları ile profesyonel liglerde mücadele eden 2 futbol takımı bulunmaktadır,

Kahramanmaraş haberlerini tarafsız bir şekilde insanımıza aktaran MarasHaberi.Com sayesinde Maraş’ın tanıtımı çok daha iyi bir şekilde yapılmaktadır.

Kahramanmaraş ilimiz Akdeniz bölgesinde olduğundan hava durumu bakımından da genel olarak Akdeniz İklimi hakimdir. Bu durum da Kahramanmaraş hava durumu bakımından incelenecek olur ise yazları sıcak ve kurak kışları ise ılık ve yağışlı geçer.

K.Maraş’ın en güncel haberlerinin, Kahramanmaraş resimleri ve videolarının, köşe yazılarının yer aldığı Kahramanmaraş Haber Sitesi MarasHaberi.Com; aynı zamanda düşman işgalinden kurtulduğu 12 Şubat tarihinde 2012 yılında yayın hayatına başlamıştır.

MarasHaberi.Com K.Maraş Haber sitesinin asıl amacı Kahramanmaraşlılara en kısa zamanda en doğru haberleri en kısa sürede tarafsız bir biçimde sunmak, toplumu ayrıştırıcı değil birleştirici misyon üslenmektir.

Kahramanmaraş Haber, Maraş Haber, K.Maraş Haber, Elbistan Haber, Afşin Haber, Göksun Haber, Türkoğlu Haber, Andırın Haber, Pazarcık Haber, Çağlayancerit Haber, Nurhak Haber, Ekinözü Haber, sitedeki haber kategorilerinden bazılarıdır

Adres: K.Maraş

Bunlara Göz Atabilirsiniz

Spor Haberleri - Spormetni.com Spor Haberleri - Spormetni.com

İnternet Gazeteleri / İstanbul

Göktürk Haber Göktürk Haber

İnternet Gazeteleri / İstanbul