Firma Rehberi

Firma Rehberi / Öne Çıkanlar

Firma Rehberi / Yeni Eklenenler

banner13

banner14

Oyun Cafem
Oyun Cafem
Sektör Oyun
İl / İlçe İstanbul
Web Sitesi http://www.oyuncafem.com
Telefon
 Küçük büyük her yaşta çocukların oyun oynayabileceği güvenilir bir site olan oyuncafem.com yepyeni oyunları ile siz değerli ziyaretçilerini bekliyor. Komik ve eğlenceli oyunlarının yanı sıra zekâ geliştiren, bilgilendiren, düşündüren ve sabrınızı test eden bir sürü oyun da oyuncafem. com’da yer almakta.

            Çocuklarınızı internet başında rahat oyun oynamaları için bırakamıyorsanız tıklayın oyuncafem. com’u siz rahat edin onlar eğlensin.

            Erkek çocukları için birbirinden güzel araba yarışları, futbol oyunları, motor yarışları, ben 10 oyunları, uçak oyunları, bisiklet oyunları, sörf oyunları, bal avcısı oyunu, haylaz kedi oyunu da sitemizde yer almakta. İster tek kişilik ister kişilik oynanan bu oyunlar çocuklarınızın eğlenceli vakit geçirmelerini sağlayacak.

            Kız çocukları için bebek bakım oyunları, makyaj yapma oyunları, manken oyunları, barbie oyunları,  yemek oyunları, ağaç ev, balıkçı doli, kâşif dora gibi oyunlar bulunmaktadır.

            Her iki kesime de hitap eden macera oyunları, çizgi film oyunları, beceri oyunları, spor oyunları da oyuncafem. com’da.

            Sitemiz içerisinde sadece çocukları değil yetişkinleri de eğlendirecek çeşitli bulmaca oyunları, sudoku, strateji oyunları, dama ve satranç oyunları mevcuttur. oyuncafem. com’u ziyaret ettiğinizde vaktin nasıl eğlenceli geçtiğini anlamayacaksınız.

            Gerek tek başınıza gerek ise arkadaşlarınızla eğlenceli dakikalar sizleri bekliyor.

Binlerce güncel oyunun yer aldığı oyuncafem. com sizin keyifli zaman geçirmeniz için tasarlanmıştır. Sitemizde yer alan oyunlar çocukların hem zekâ gelişimlerini hızlandırmakta hem de beyin güçlerini geliştirmektedir.

3-4 yaş grubundaki çocukların sevgilisi sünger bop ile ilgili toplam 16 adet oyun bulunmaktadır. Sizde çocuğunuzun hem keyifli vakit geçirmesi hem de reflekslerini güçlendirmesini istiyorsanız oyuncafem. com’a gelin.

5-6 yaş grubundaki çocuklar için yapboz oyunu. Çocuklarınız yapboz parçalarını birleştirmeye çalışsın siz de keyifle onları izlemek kalsın.

İsterseniz çocuklarınızın hafızalarını test edin. Birbirinden güzel hafıza oyunları ile çocuklar hem eğitimini geliştiriyor hem de hafızalarını güçlendiriyor. Bu bölümde taş döşemeden, matematik yoluna, kart eşitlemeden, fark bulmacaya kadar birçok oyun bulunmakta.

Sünger bop dışında birçok çizgi film kahramanı da oyuncafem. com’da.

Simpson kaykay oyunu, bisikletli örümcek adam oyunu, hulk oyunu, dino restoran oyunu, sporcu şirinler oyunu, temel reis motoru oyunu, scooby doo güç iksiri oyunu, kayu ip atlama oyunu, sonic renkli halkalar oyunu, labirent faresi jerry oyunu, miki fare hazine oyunu gibi daha sayamadığımız binlerce çizgi film oyunları burada.

Büyüdüğünde doktor olmak isteyen çocuklar için hastane oyunları. Doktor olun diş çekin, ameliyat yapın ister insanları iyileştirin isterseniz sevimli hayvanları.

Bu oyunlar bana göre değil diyorsanız oyuncafem. com’da online oyunları da oynayabilirsiniz. Denizlerinizde ki düşman savaş gemilerini batırın şehrinizi kurtarın. Moda merkezi oyunumuzla siz işletme sahibi olun dükkânınızda ki çalışanlarınızı takip edin bol kazanç elde edin.

Arabalara merakınız çok fazla ise bu oyunlar tam size göre. Arabası bizden modifiyesi ise sizden.  Size verdiğimiz arabalara, otobüslere, jeeplere istediğiniz modifiyeleri ekleyin tarzınızı ön plana çıkartın. Eğer arabaları değil de daha kapsamlı düşünüyorsanız yatlara modifiye yapın işinizin ustalığını konuşturun

Çocukların kendilerini geliştirebildikleri tek oyun sitesi olan oyuncafem. com sürekli olarak güncellenmekte olup çocukların psikolojilerine olumlu katkılar sağlamaktadır.

Bu güne kadar birçok çocuğunu vaktini güvenle geçirdiği bir site olan oyuncafem. com bundan sonraki yıllarında da aynı düzen, titizlik ve özveri ile çalışmaya devam edecektir.

Sizde çocuğunuz için en iyisini istiyorsanız oyuncafem. com sitesine tıklayın.

oyuncafem. com her yaşa uygun tek oyun sitesi

Bunlara Göz Atabilirsiniz

Spor Haberleri - Spormetni.com Spor Haberleri - Spormetni.com

İnternet Gazeteleri / İstanbul

Göktürk Haber Göktürk Haber

İnternet Gazeteleri / İstanbul