banner13

banner14

BEBKA PROJE BAŞVURULARI SONA ERDİ, SIRA DEĞERLENDİRMEDE…

BEBKA’NIN 2019 YILI MALİ DESTEK PROGRAMLARINA BAŞVURULAR SONA ERDİ…

GÜNDEM 03.07.2019, 12:19 22.08.2019, 11:55
BEBKA PROJE BAŞVURULARI SONA ERDİ, SIRA DEĞERLENDİRMEDE…

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı’nın (BEBKA) 27 milyon lira hibe vereceği 2019 Yılı Mali Destek Programlarına proje başvuruları sona erdi. Bundan sonraki aşamada başvurusu yapılan 94 projenin değerlendirmesi gerçekleştirilecek.

BEBKA tarafından 3 Nisan 2019 tarihinde ilan edilmiş olan 2019 Yılı Mali Destek Programlarına proje başvuruları 2 Temmuz 2019 Salı günü saat 18:00 itibariyle sona erdi. Toplam 27 milyon TL bütçeli iki başlıkta ilan edilen proje teklif çağrısından Mesleki Eğitimin Geliştirilmesi Mali Destek Programına 65 adet, Girişimcilik Mali Destek Programına da 29 adet olmak üzere toplam 94 adet proje başvurusu alındı.

Pasgol Arial;">Proje başvurularının tamamlanmasının ardından projelerin değerlendirme süreci başlayacak. Değerlendirme sürecinin ilk aşaması olan ön incelemede; projelerin idari ve uygunluk kontrolleri yapılacak. Başvurular üzerinden, başvuru rehberinde talep edilen belgelerin doğru ve eksiksiz sunulmuş olması ve başvuru sahibinin, ortaklarının ve proje konularının başvuru rehberinde belirtilen kriterlere uygunluğu gibi hususlar yönünden ön inceleme gerçekleştirilecek. İnceleme sonucunda başarılı bulunan projeler, teknik ve mali değerlendirme aşamasına alınacak.

Proje başvuru sahipleri eksik evrak sürecini https://kaysuygulama.sanayi.gov.tr

 adresine girerek Kalkınma Ajansları Yönetim Sistemi (KAYS) üzerinden takip edebilecek. Teknik ve mali değerlendirme aşamasında başvuru rehberinde belirtilen değerlendirme usulleri ve kriterleri doğrultusunda projeler bağımsız değerlendiriciler tarafından değerlendirilecek. 2019 Yılı Mali Destek Programlarına dair değerlendirme sürecinin 2019 yılı Ağustos ayı içerisinde tamamlanması hedeflenmektedir.

BEBKA Genel Sekreteri İsmail Gerim yaptığı açıklamada “Bursa, Eskişehir ve Bilecik illerinden 2019 Yılı Mali Destek Programlarına yoğun ilgi göstererek proje başvurusunda bulunan kurum ve kuruluşlara teşekkür eder, mali destek programları sonuçlarının şimdiden bölgemiz için hayırlı olmasını dilerim” dedi. 
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
19°
kapalı
Günün Anketi Tümü
Hangi Ülkenin Aracını Kullanıyorsunuz?
banner19