banner13

banner14

Bursa OSB, NOSAB'ı ağırladı

Ziyarette işbirliği vurgusu yapıldı

GÜNDEM 08.11.2012, 11:24 08.11.2012, 10:28
Bursa OSB, NOSAB'ı ağırladı
BURSA OSB’Yİ NOSAB HEYETİ ZİYARET ETTİ


Bursa Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Ali Uğur,  Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Levent Bezmez ve yönetim kurulu üyelerini makamında konuk etti. Ali Uğur, NOSAB heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, NOSAB Başkanı Levent Bezmez de Uğur’a kendilerine gösterilen ilgiden dolayı teşekkür etti.
Ali Uğur’dan Sosyal tesisler hakkında bilgiler alan NOSAB Başkanı Levent Bezmez, “Sanayicilerimiz için çok önemli olduğunu düşündüğümüz Bursa OSB Sosyal Tesislerinin NOSAB’lı sanayiciler tarafından da kullanılması bizi memnun edecektir” dedi. Uğur da sosyal tesislerin tüm Bursalı sanayicilere açık olduğunu belirterek, “Aramızda herhangi bir protokole gerek yok. Yüzme havuzundan fitness salonuna, alışveriş merkezinden eczanesine kadar bu tesis hepimizin, hep birlikte yararlanmalıyız” diye konuştu.


HİZMET ALANLARINDA ORTAK ÇALIŞMA KARARI


Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren sanayicilerin altyapı ve hizmetler konusunda Bursa OSB ile ortak girişimler yapılmasını istediğini anlatan NOSAB Başkanı Levent Bezmez’e her türlü desteği verebileceklerinin altını çizen Bursa OSB Başkanı Ali Uğur, “NOSAB bizim komşumuz, kardeşimiz. Temizlik, itfaiye ve ambulans kullanımı gibi konularda yardıma hazırız. Ortaklaşa hareket edebileceğimiz birçok nokta var. Bu ziyaret de bu ortaklığın başlangıcı olsun” ifadelerini kullandı.
Sanayicilerin enerji kullanımında yaşadığı sıkıntıların da masaya yatırıldığı ziyaret, Bursa OSB Başkanı Ali Uğur’un NOSAB Başkanı Levent Bezmez’e plaket takdimiyle sona erdi.   
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
15°
parçalı az bulutlu
Günün Anketi Tümü
Hangi Ülkenin Aracını Kullanıyorsunuz?
banner19