banner13

banner14

Bursa OSB’nin 8. Olağan Genel Kurul Toplantısı Yapıldı…

Hüseyin Durmaz: “Hedeflerimizi Başarıyla Tamamladığımıza İnanıyorum”

GÜNDEM 05.07.2019, 13:06 22.08.2019, 13:07
Bursa OSB’nin 8. Olağan Genel Kurul Toplantısı Yapıldı…

Bursa Organize Sanayi Bölgesi’nin (Bursa OSB) 8. Olağan Genel Kurul Toplantısı, 4 Temmuz 2019 Perşembe günü Bursa OSB Hizmet Binasında gerçekleştirildi.

 

Divan Başkanlığı’nı Hasan Candan’ın, Divan katipliklerini de Mehmet Yediler ile Cemal Tuna’nın yaptığı Genel Kurul’da, Bursa OSB’nin 2018 yılı hesapları ibra edildi.

Betorder Roman", serif;"> 

Genel Kurul Toplantısının açılışında konuşan Bursa OSB Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Durmaz, Yönetim Kurulu olarak yapılan çalışmalar hakkında bilgi verirken, Bölge içerisinde sanayi arsası üretimine devam edip sanayicinin kullanımına hazır hale getirdiklerini söyledi.

 

Gündem gereği mali tablolar ile denetim kurulu raporunun okunup kabulünden sonra toplantının dilek ve temenniler bölümünde yeniden söz alan Bursa OSB Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Durmaz, “Bizlere itimat gösteren siz sanayici dostlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Elbette icraatlerimizden beğendikleriniz veya beğenmedikleriniz olabilir. Ancak ben göreve başlarken belirlediğimiz hedeflerimizi başarıyla tamamladığımıza inanıyorum” dedi.  
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
14°
parçalı az bulutlu
Günün Anketi Tümü
Hangi Ülkenin Aracını Kullanıyorsunuz?
banner19