banner13

banner14

Girişimciler panelde buluştu

Özdilek ve Özdemir başarı öykülerini anlattı

GÜNDEM 22.09.2012, 10:51 22.09.2012, 10:02
Girişimciler panelde buluştu
ÖZDİLEK VE ÖZDEMİR’DEN BAŞARI ÖYKÜLERİ
 
Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası Genç Girişimciler ve Kadın Girişimciler kurulları tarafından düzenlenen ‘Girişimciler ve Başarı Öyküleri’ adlı panele, Özdilek Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek ve 2012 Türkiye Kadın Girişimcisi ödülünü alan EPSA Yalıtım Ambalaj ve Yapı Kimyasalları Yönetim Kurulu Başkanı Nurcan Özdemir katıldı.
 
Orhangazi, İznik ve Yalovalı kendi işini kurmak isteyen girişimcilerin büyük ilgi gösterdiği panelde Türkiye’nin Kadın Girişimcisi seçilen EPSA Yalıtım Ambalaj Yapı Kimyasalları Yönetim Kurulu Başkanı Nurcan Özdemir başarı yolculuğunu anlattı. Türkiye’de özellikle kadın girişimcileri harekete geçirmek için aldığı ödüllerle üzerine daha büyük görevler düştüğünü belirten Özdemir,  ‘ girişimciliğin gerektirdiği dayanıklılık ve duygusal zekâ kadınlarımızda mevcut,  ülkemizdeki kadın girişimci potansiyelini açığa çıkarmalıyız’ dedi.
 
Çalışma hayatına başladığı ilk günden bugüne karşına çıkan engelleri ve bu engelleri nasıl aştığını paylaşan Özdemir;  ‘ İş hayatında hedefinizin olması çok önemli. Her ne iş yapıyor oluyorsanız olun, işinizi kaliteli yapmalısınız. Farklı olmayı, farklılık yaratmayı başardığınızda ardından başarı gelecektir. Yapacağınız işe inanmanız ve aldığınız karar doğrultusunda yorulmadan ilerlemeniz gerekiyor. Başarı için; hedef, farklılık, kalite ve pes etmemek şart. Girişimciyseniz, ayağınızı gaz pedalından çekmeyeceksiniz’ dedi.
 
Türkiye’de girişimcilik anlamında önemli gelişmeler kaydeden Özdilek Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek ise, bir firmanın Türkiye ve dünyada marka olabilmesi için önce kurumsallaşması gerektiğini belirtti. Özdilek markasının başarısının altında yatan ilkelerin dürüstlük, heyecan, kurumsallaşma, firma kültürüne ve değerlere sahip çıkmak olarak sıralayan Özdilek, firmasının gelişimi ve hayat hikâyesini anlattı. Özdilek ‘ Müşteri odaklı düşünmeyen firmaların ayakta kalması mümkün değildir. Ekip ruhunu çok iyi oluşturduk ve takım çalışmasını başardık. Hedeflerinize ulaşmak için takım çalışmasının güçlendirin’ şeklinde konuştu.
Bilgi ve deneyimlerin paylaşıldığı böyle bir etkinlikte bir arada olmaktan mutluluk duyduklarını ifade eden Özdemir ve Özdilek’e programa katılımlarından dolayı, OTSO Kadın ve Genç Girişimciler kurulları tarafından teşekkür edildi. 
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
24°
açık
Günün Anketi Tümü
Hangi Ülkenin Aracını Kullanıyorsunuz?
banner19