banner13

banner14

TURİZME FUAR KATKISI

9 fuarda 2000 geceleme yapıldı

GÜNDEM 24.01.2019, 12:27 24.01.2019, 13:28
TURİZME FUAR KATKISI

Bursa’nın fuarcılık potansiyelini daha da öne çıkarmak amacıyla Bursa Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile 2018 yılında 9 fuara imza atan Network Fuarcılık, Bursa’ya ve kent ekonomisine önemli kazanımlar sağladı.

Network Fuarcılık, Bursa Büyükşehir Belediyesi iş birliği ile 2018 yılı içerisinde Bursa’ya; Kozmetik ve Güzellik Fuarı, Su ve Çevre Fuarı, Sağlıklı Yaşam ve Gıda Fuarı, Deri Ürünleri Fuarı, Bilim ve Teknoloji Fuarı, Bursa Turizm Fuarı, Sağlıklı Yaşam ve Spor Fuarı, 2.Ayakkabı ve Deri Ürünleri Fuarı, Bebek, Çocuk, Kırtasiye ve Eğitim Fuarı olmak üzere 9 ihtisas fuarı kazandırdı.

İhtisas fuarları olmasına rağmen bu 9 fuara, 452 katılımcı firma iştirak ederken, 32 bin 376 kişi de fuarları ziyaret etti. Yurt dışından 170, yurt içinden de 4 bin kişilik alım heyetinin geldiği fuarlar aynı zamanda Bursa turizmine de katkı sağladı. 2018 yılındaki 9 fuar sayesinde Bursa’daki otellerde 2 bin geceleme yapıldı.

“Bursa’nın turizm ve fuar şehri potansiyeli var”

İllegal Bahis -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: rgb(255, 255, 255); text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial; text-align: justify; margin: 0cm 0cm 8pt; line-height: 15.6933px; font-size: 11pt; font-family: Calibri, sans-serif;">Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Network Fuarcılık Genel Müdürü Hasan Eker, “2018 yılında Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş’ın da önemli destekleriyle Bursa’da 9 fuar gerçekleştirdik. Bu 9 fuarımız, sadece sektör profesyonellerine özgü ihtisas fuarlarıydı. Buna rağmen çok güzel rakamlara ulaştık. Fuarların, turizmi de olumlu yönde etkilediğini ve otel konaklamalarına katkı sağladığını düşündüğümüzde de iyi işler başardığımızı görüyoruz. Bu 9 fuar sayesinde, Bursa’da 2 bin geceleme yapıldı. Bu rakamlar Bursa’nın bir turizm ve fuar şehri olabileceğinin potansiyelini de ortaya koyuyor. Bu fuarların hayata geçmesinde bizlere her daim destek olan Bursa Büyükşehir Belediyemize, Merinos AKKM yetkililerine, sektör temsilcilerimize ve Network Fuarcılık ekibine çok teşekkür ediyorum. Ayrıca, yine bu fuarların düzenlenmesinde bizlere destek olan Valiliğimiz başta olmak üzere, tüm kamu kurum yetkililerine, Oda ve Dernek Başkanlarımıza, stant açan firmalarımıza ve ziyaretçilerimize de çok teşekkür ediyorum” dedi.

2019’da yapılacak fuarlar

2019 yılında yapılacak fuarların çalışmalarını da tüm hızıyla sürdürdüklerini ifade eden Eker, “2019 yılında, bu 9 fuardan talep olanları, daha da büyütüp zenginleştirerek yapacağız. Yakın zamanda 2019 yılında yapacağımız fuarlarla ilgili bir açıklama yapacağız. Amacımız Bursa’ya değer katmak. Bursa’ya yeni ve iyi fuarlar kazandırmak için çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
22°
hafif yağmur
Günün Anketi Tümü
Hangi Ülkenin Aracını Kullanıyorsunuz?
banner19