banner13

banner14

UTİB’DEN İHRACATÇILARA EĞİTİM DESTEĞİ

UTİB’DEN İHRACATÇILARI REKABETE HAZIRLAYACAK EĞİTİM PROGRAMI

GÜNDEM 13.08.2019, 13:13 22.08.2019, 12:13
UTİB’DEN İHRACATÇILARA EĞİTİM DESTEĞİ

Uludağ İhracatçı Birlikleri (UİB) bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Uludağ Tekstil İhracatçıları Birliği (UTİB), üyelerini küresel rekabete hazırlamak için yoğun bir şekilde sürecek eğitim programlarına başladı. Programlar, UTİB, üyelerinin rekabet edebilirlik seviyeleriyle birlikte, iş becerisini geliştirme ve farklı rekabet stratejileri kazandırmayı hedefliyor.

 

Farklı konu başlıklarında düzenlediği kapsamlı eğitimlerle üyelerini destekleyen UTİB, son olarak “Şiddetsiz İletişim Modeli” başlığı altında gerçekleştirdiği eğitim ile katılımcı firma temsilcilerini bilgilendirdi. Eğitimde; eleştiri duymadan karşımızdakini empatiyle dinlemenin, gerçek duygu ve ihtiyaçlarımızı da kimseyi eleştirmeden dürüstlükle tam ifade etmenin, şiddetsiz iletişim ile mümkün olabildiği, hem teorik hem de rol yapma oyunlarıyla katılımcılara anlatıldı.

Jokerbet Calibri, sans-serif;"> 

Önemli konular işlenecek

Şiddetsiz İletişim dışında farklı konu başlıklarında da bir çok eğitim programı ile üyelerine önemli kazanımlar sağlamayı hedefleyen UTİB; önümüzdeki süreçte; Adobe Photohop, Trend Analizi, İleri Excel, Desen ve Renk okuma gibi mesleki ve kişisel gelişime katkı sağlayacak programlar gerçekleştirecek.

İş hayatında, eğitimin işletmeler için hayati derecede önemli olduğu gerçeğinden hareketle çalışmalarını sürdüren UTİB, üyelerini daha verimli ve daha güçlü hale getirerek daha karlı ve rekabetçi olmaları için desteklemeyi sürdürüyor. 
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
15°
parçalı bulutlu
Günün Anketi Tümü
Hangi Ülkenin Aracını Kullanıyorsunuz?
banner19