banner13

banner14

GESİAD ve AK Parti'den görüş alışverişi

AK Parti Bursa İl Başkanlığı Ekonomik İşler Başkanı Tuncay Kiraz ile İl Kadın Kolları Ekonomik İşler Başkanı Berna Çetinkahya ve Nilüfer İlçe Ekonomik İşler Başkanı Mehmet Çağrı Ak, GESİAD’ı ziyaret ettiler.

GENÇ SİAD'LAR 27.07.2020, 13:54
GESİAD ve AK Parti'den görüş alışverişi

GESİAD Başkanı Murat Kaya ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından ağırlanan AK Parti Bursa İl Başkanlığı Ekonomik İşler Başkanları, genel ekonomi ve son dönemdeki uygulamalar hakkında bilgilendirmelerde bulundular.

AK Parti Bursa İl Başkanlığı Ekonomik İşler Başkanlarını ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduklarını belirten GESİAD Başkanı Murat Kaya, “Bursa’nın önemli sivil toplum kuruluşlarından birisi olarak bu dönemi yoğun faaliyetlerle geçirdik. Yaptığımız anket çalışmaları ile Üyelerimizin görüş ve önerilerini Milletvekillerimiz başta olmak üzere ilgili kurumlara ilettik. Kurumlar arası işbirliğini ve ortak çalışmaları önemsiyoruz. Bu dönemdeki en önemli beklentilerden birisi sicil affı uygulamasıdır” dedi.

AK Parti Bursa İl Başkanlığı Ekonomik İşler Başkanı Tuncay Kiraz da, ülkemizin genç girişimcilere ihtiyacının olduğunu söylerken, “Biz bütün sivil toplum kuruluşlarını çok önemsiyoruz. Onların görüş ve önerileri bizim için kıymetli. Bu anlamda gençlerden oluşan GESİAD da birlikte çalışmak istediğimiz kurumlar arasında yer alıyor” şeklinde konuştu.

Ziyarette genel ekonomik durum değerlendirilirken önümüzdeki döneme ilişkin karşılıklı görüş alışverişinde de bulunuldu.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
24°
açık
Günün Anketi Tümü
Hangi Ülkenin Aracını Kullanıyorsunuz?
banner19