banner13

banner14

Bakan Varank’tan Kayapa OSB’ye kredi desteği sözü

Islahtan OSB’ye geçen Kayapa OSB, altyapı çalışmalarında devlet desteğini aldı.

GÜNDEM 16.11.2020, 00:34
Bakan Varank’tan Kayapa OSB’ye kredi desteği sözü

Kayapa OSB Başkanı Yalçın Toy, geçtiğimiz günlerde Bursa’da çeşitli temas ve incelemelerde bulunan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile yaptığı görüşmede, altyapı çalışmalarında kullanılmak üzere Kayapa OSB’ye 25 milyon TL’lik kredi desteği sözü aldıklarını açıkladı.

Kayapa OSB’nin altyapı yatırımları için Bakan Varank’ın kredi sözü verdiğini ifade eden Toy, “Sayın Bakanımızın sağlayacağı 25 Milyon TL’lik kredi ile Bölgemizin yol, terfi istasyonları, arıtma suyu isale hatları ile yağmur ve kanalizasyon hatlarını tamamlayacağız” dedi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’a hem kredi desteği sözü hem de Bölgedeki imar planı değişikliğinin hızlandırılmış olması nedeniyle teşekkür eden Kayapa OSB Başkanı Yalçın Toy, “Sayın Bakanımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Ayrıca, Bursa Valimiz Yakup Canbolat ile Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın İbrahim Burkay’a da konularımızla yakından ilgilendikleri için tüm sanayicilerimiz adına teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Kayapa OSB Başkanı Yalçın Toy açıklamasını, “Kısıtlı imkanlarımızla başlatmış olduğumuz altyapı çalışmalarımızı Devletimizin bu desteği sayesinde kısa süre içinde tamamlayabileceğimizi umuyoruz” diyerek tamamladı.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
21°
kapalı
Günün Anketi Tümü
Hangi Ülkenin Aracını Kullanıyorsunuz?
banner19