banner13

banner14

BUMİAD’da Şaban Bozdemir güven tazeledi…

Bursa Mühendis ve Mimar İş İnsanları Derneği’nde (BUMİAD) gerçekleşen 7. Genel Kurul toplantısında Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Bozdemir güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçildi.

GÜNDEM 30.03.2021, 14:16
BUMİAD’da Şaban Bozdemir güven tazeledi…

BUMİAD’ın kurucu başkanı İlker Özaslan’ın divan başkanlığında, Ferdi Tercenlıoğlu ve Onur Bayındır’ın divan üyeliği yaptığı Genel Kurul Toplantısına Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Murat Demir, BTSO Yönetim Kurulu Üyesi Muhsin Koçaslan, BTÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Beyhan Bayhan ile MHP Bursa İl Başkanlığı Ar-Ge ve Akademik Odalar İl Başkan Yardımcısı Mehmet Yıldız konuk olarak katıldı.

BUMİAD Başkanı Şaban Bozdemir’in açılış konuşmasıyla başlayan, konukların selamlama konuşmaları ve Danışma Kurulu Başkanı M. Orhan Efe’nin konuşmasının ardından Genel Kurulda faaliyet raporu ve mali tabloların okunup ibra edilmesinden sonra gerçekleşen seçimde BUMİAD’ın yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu;

BUMİAD Yönetim Kurulu: Şaban Bozdemir, Filiz Güzel Şen, Hayri Aydemir, Gökçe Möröy, Özcan Gök, Abdullah Büyükışıklar, Onur Bayındır, Seyfi Ertan, Bülent Alp, Zarif Ayça Güler ve Ender Karaelli.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
15°
açık
Günün Anketi Tümü
Hangi Ülkenin Aracını Kullanıyorsunuz?
banner19