banner13

banner14

İş dünyasından 19 Mayıs mesajları

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 101. yıl dönümü ve ‘19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’ için mesaj yayınlayan Bursa iş dünyası temsilcileri; pandemi süreci nedeniyle 23 Nisan da olduğu gibi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın da evlerde ve balkonlarda coşkuyla kutlanacağını, 23 Nisan’da verdiğimiz birlik görüntüsünün 19 Mayıs’ta da devam ettirileceğini belirttiler.

GÜNDEM 18.05.2020, 14:25
İş dünyasından 19 Mayıs mesajları

Bursa iş dünyası temsilcilerinin görüşleri şu şekilde:

BALKANTÜRKSİAD Başkanı Berat Tunakan:

Milli mücadelemizin başlangıcı olan 19 Mayıs, Türkiye Cumhuriyeti’nin temel taşlarının örülmeye başladığı en önemli günlerden biridir. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, ‘Ya istiklal, ya ölüm’ diyerek başlattığı mücadelenin 101. yıldönümünü hala aynı heyecan ve coşkuyla içimizde hissediyoruz. Balkan kökenli iş insanları olarak, bir Balkan göçmeni olan Atatürk’ün modern Türkiye Cumhuriyeti ilkelerini, vizyonunu yaşamaktan ve yaşatmaktan mutluluk duyuyoruz.

GESİAD Başkanı Murat Kaya:

Millî Mücadele'mizin başlangıcının 101. yıl dönümünü kutluyoruz. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı 101 yıl önceki aynı coşku ve heyecanla hep beraber yine evlerimizde, balkonlarımızda kutlayacağız. Türk milleti olarak 23 Nisan’da verdiğimiz birlik görüntüsünü, 19 Mayıs’ta da vereceğimize inanıyorum.

NOSAB Başkanı Erol Gülmez:

Ülkemizin kurtuluş ve bağımsızlık mücadelesinin en önemli adımının atıldığı günün 101’inci yıl dönümünde, ‘Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’mızı kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı ve minnetle anıyorum. Atatürk’ün de işaret ettiği gibi Türkiye Cumhuriyeti’ni çağdaş medeniyetler seviyesine çıkarmanın ve bizden sonraki nesillere taşımanın en büyük görevimiz olduğu bilinciyle, gençlerimize ve ülkemize değer katacak projeler üretmeye devam edeceğiz.

NİLSİAD ve NOSAB Müteşebbis Heyet Başkanı Yalçın Aras:

Milli mücadele ateşinin yakıldığı gün üzerinden 101 yıl geçti. Üzerinde yaşadığımız bu topraklar büyük fedakarlık ve mücadelelerle kuruldu. Mustafa Kemal Atatürk’ün yaktığı bu ateş hala yolumuzu aydınlatmakta. Bizler de Atatürk’ün izinden ayrılmadan Cumhuriyetimizi ve gençlerimizi ön planda tutarak, bize bırakılan bu mirası en iyi şekilde koruyacağız. Bir kez daha Kurtuluş Savaşı’nın başlangıcı olan 19 Mayıs’ın 101’inci yılını kutlar, bize bu günleri armağan eden Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarını saygı ve minnetle anıyorum.

TÜGİAD Bursa Şube Başkanı Ersoy Tabaklar:

Ülkemizin kurtuluş ve bağımsızlık mücadelesine yönelik en önemli adımın atıldığı 19 Mayıs 1919’un 101’inci yıldönümüne ulaşmanın mutluluğu ve gururu içerisindeyiz. Ata’mızın bu bayramı gençlerimize armağan etmesi ve her fırsatta gençlerimize ilham veren sözler söylemesi, onlara duyduğu güvenin göstergesidir. Bizler de genç iş insanları olarak Ata’mızın gösterdiği hedefler doğrultusunda çalışmaya aynı kararlılıkla devam edeceğiz. Pandemi süreci ile yine evlerde olsak da 23 Nisan’daki coşku ve birlikteliği tekrar sergileyeceğimize hiç kuşkum yok. Bu vesile ile ‘19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’mızı kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını minnetle anıyorum.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
13°
kapalı
Günün Anketi Tümü
Hangi Ülkenin Aracını Kullanıyorsunuz?
banner19