banner13

banner14

Korona, inşaat malzemecilerini de etkiledi

Koronavirüs’ün inşaat malzemecileri sektörüne etkisiyle ilgili açıklamalarda bulunan BURTİMDER Başkanı Eskibozkurt, sektörde hem işleyişte hem de ticarette bir durağanlığın yaşandığını söyledi.

GÜNDEM 27.03.2020, 00:05
Korona, inşaat malzemecilerini de etkiledi

Koronavirüs bütün sektörlerle birlikte inşaat malzemecilerini de olumsuz yönde etkiledi. Çalışma saatlerinden, personellerin dönüşümlü çalışmasına kadar hem işleyişte hem de ticarette bir durağanlık söz konusu.

Koronavirüs’ün inşaat malzemesi tedariki alanında faaliyette bulunan firmalarına etkileri hakkında bilgiler veren BURTİMDER Başkanı Yusuf Aydın Eskibozkurt, bu sektörün de diğer sektörler kadar Koronavirüs’ten etkilendiğini söyledi.

EVDE KAL ÇAĞRILARI KARŞILIK BULDU

Sektörde faaliyette bulunan pek çok firmanın, yapılan “evde kal” çağrılarına uyum sağladığını belirten Yusuf Aydın Eskibozkurt, “İnşaat malzemecileri olarak biz de sektör çalışanlarımızın sağlına önem veriyor ve bununla ilgili olarak gerekli tedbirlerin alınması adına adımları atıyoruz. BURTİMDER olarak, dernek üyelerimize sesimizi ulaştırıyor, hem toplum sağlığı hem de çalışanların sağlığı adına evde kalınacak süreci yönetmelerini öneriyoruz. Vatandaşın taleplerini karşılama konusunda bilinçli bir şekilde iş hayatında kalmayı ve tüm tedbirlerin alınması adına dernek üyelerimizi bilgilendiriyoruz” dedi.

Açıklanan destek paketleriyle piyasaların bu süreçten en az hasarla çıkacağına inandığını belirten Eskibozkurt, “Bu süreçte yaşamış olduğumuz gerek sağlık, gerekse ticari korkuları devletimizin aldığı destek tedbirleri ile en hasarsız şekilde atlatmayı gönülden istiyoruz. Sürecin en kısa zamanda geçmesini ve ticaret hayatının normale dönmesi en büyük temennimiz. İnsan sağlığının her şeyin önünde olduğunu bir virüs sayesinde tekrar öğrendik. Sağlıklı günlerde buluşmak ümide ile ‘evde kal Türkiye’” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
21°
kapalı
Günün Anketi Tümü
Hangi Ülkenin Aracını Kullanıyorsunuz?
banner19