banner13

banner14

Başkan Alpay: "MÜSİAD'da başarının sınırı yoktur"

İnsani Yardım Vakfı (İHH) Bursa Şubesi, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi'ne hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

KENT SİAD'LARI 07.04.2021, 14:25
Başkan Alpay: "MÜSİAD'da başarının sınırı yoktur"

İHH Bursa Şubesi Başkanı Hüseyin Kaptan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, 21. Olağan Genel Kurul Toplantısı sonrasında MÜSİAD Bursa Şubesi başkanlığına yeniden seçilen Nihat Alpay ve Yönetim Kurulu Üyeleri'ni ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundular.

Gelecek dönemde yapılması planlanan faaliyetler hakkında bilgi veren ve İHH Bursa Şubesi'ne de ziyaretleri için teşekkür eden Başkan Alpay, MÜSİAD'da başarının sınırı olmadığını belirtti. MÜSİAD ailesinin her zaman en iyisini hedeflediğini söyleyen Başkan Nihat Alpay, "Bize emanet edilen bayrağı en iyi yere getirerek, kentimizin ve ülkemizin ekonomisine katkı sağlamayı sürdürmeye devam edeceğiz" dedi.

MÜSİAD'ı yakından takip ettiklerini ve hizmetlerinin takdire şayan olduğunu söyleyen İHH Bursa Şubesi Başkanı Hüseyin Kaptan da MÜSİAD Bursa Şubesi'nin olağan genel kurulunun hayırlı olmasını diliyerek, İHH Bursa'nın çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
20°
açık
Günün Anketi Tümü
Hangi Ülkenin Aracını Kullanıyorsunuz?
banner19