banner13

banner14

BEKSİAD’DAN Ticaret İl Müdürü’ne ziyaret

Bebe Çocuk Konfeksiyon Sektörü Sanayici ve İşadamları Derneği(BEKSİAD) Başkanı Ömer Yıldız ve Yönetim Kurulu üyeleri, Bursa Ticaret İl Müdürü İsmail Aslanlar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

KENT SİAD'LARI 27.07.2020, 13:44
BEKSİAD’DAN Ticaret İl Müdürü’ne ziyaret

Mart ayında göreve başlayan Aslanlar’ı daha önceden ziyaret etmeyi istediklerini ancak pandemi nedeniyle fırsat bulamadıkları ifade eden Ömer Yıldız, Aslanlar’ın Bursa’ya ve Bursalı sanayicilere faydalı olacak çalışmalarda bulunacağından emin olduklarını kaydetti.

ÜRETİME ARA VERMEDİK

BEKSİAD olarak sektörün yapısı ve gerçekleştirdikleri faaliyetler hakkında da Aslanlar’a bilgi veren Başkan Yıldız, henüz genç bir sektör olduklarını ve bazı eksikliklere rağmen son yıllarda ihracat ve Avrupa standartlarında üretim konusunda büyük ilerlemeler sağladıklarını aktararak, “İhracat rakamlarımız giderek artıyor. Biz pandemi döneminde de üretime ara vermedik. Çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürdük” dedi.

EĞİTİM FAALİYETLERİ

Başkan Ömer Yıldız, eğitime de büyük önem verdiklerini belirterek, “Biz liselerden başlayarak öncelikle Bursa Necatibey Kız Meslek Lisesi’nde Çocuk Moda Tasarımı bölümünün açılmasını sağladık. Okulumuzla güzel bir işbirliği gerçekleştirdik. Uludağ Üniversitesi’nde de Çocuk Moda Tasarımı bölümünün faaliyete geçmesine ön ayak olduk. Gençlerimizin okullarını bitirdiğinde öğrendiği mesleği hayatında uygulayabileceği, çalışabileceği bir sektör ve hak ettiği karşılığı alabileceği bir iş alanı olmasını önemsiyoruz. Sektörümüzde eğitimli ve işi bilen gençlerimizi istihdam etmek istiyoruz” diye konuştu.

Bursa Ticaret İl Müdürü İsmail Aslanlar da ziyaretleri için BEKSİAD Başkanı Ömer Yıldız ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ederek, amaçlarının Bursa’da üreten, Bursa’ya değer katan firmalarla yakın temas içinde olarak kente en iyi şekilde katkı sunmak olduğunu söyledi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
22°
az bulutlu
Günün Anketi Tümü
Hangi Ülkenin Aracını Kullanıyorsunuz?
banner19