banner13

banner14

GESİAD büyümesini sürdürüyor

Genç Sanayici İş İnsanları ve Yöneticileri Derneği (GESİAD) yeni üyelerle büyümesini sürdürüyor. GESİAD’a sekiz yeni üyenin katılması nedeniyle düzenlenen toplantıda konuşan Başkan Kaya, “1991 yılında kurulan GESİAD, Türkiye’deki ilk sivil toplum kuruluşlarından biridir ve her ne kadar gençlere yönelik olsa da aslında 30 yıllık bir deneyime sahiptir” dedi.

KENT SİAD'LARI 28.09.2020, 21:51
GESİAD büyümesini sürdürüyor

GESİAD üyeliğinin geçmişten günümüze hep ayrıcalıklı olmak anlamına geldiğini söyleyen Kaya, “GESİAD bir girişimci okulu niteliğindedir. GESİAD Ailesi olarak daima ülkemizin ve devletimizin yanındayız. Aynı zamanda üretimden istihdama ve ihracata kadar ülkemizin öncü kentlerinden olan Bursa’mız için çalışıyoruz. Çünkü Bursa’mız çok değerli, Bursa hepimizin sevdası. Çünkü, Bursa hepimizin ortak paydasıdır. 1991 yılında kurulan ve önümüzdeki sene 30. yılını hep birlikte kutlayacağımız GESİAD, Bursa’mızın mihenk taşıdır” şeklinde konuştu.

Üye sayılarını 175’e çıkarttıklarını, Bursa iş dünyasında çok önemli başarılar elde etmiş pek çok sanayici ve işadamının kuruluşundan buyana hep GESİAD çatısı altında olduğunu ifade eden Kaya, “GESİAD, 30. yılını kutlamaya hazırlanıyor. 30 sene sonra geriye dönüp baktığımızda doğru işler yapmanın kıvancı ile gurur duyacağımız bir GESİAD hayal ediyoruz” dedi.

Murat Kaya’nın konuşmasından sonra GESİAD’a yeni üye olan Özay Alan, Berkant Arseven, Selçuk Çalışkan, Murat Özer, Melih Özgür, Adnan Sinan Solaksubaşı, Gökhan Şahin ve Yasin Tomurcuk’a rozetleri takılarak üyelik belgeleri verildi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
22°
hafif yağmur
Günün Anketi Tümü
Hangi Ülkenin Aracını Kullanıyorsunuz?
banner19