banner13

banner14

"İyilikte yarışalım” dediler

Koronavirüs salgınıyla yoğun bir mücadelenin verildiği bugünlerde, sıkıntılı dönemin en az hasarla atlatılması için Bursa Fan Club (BFC) üyeleri de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" sözleriyle başlattığı Milli Dayanışma Kampanyasına 15 Bin TL’lik bağışla katılırken, ihtiyaç sahiplerini de erzak yardımı ile sevindirdi.

KENT SİAD'LARI 17.04.2020, 03:29 17.04.2020, 03:31
"İyilikte yarışalım” dediler

Çifte destek ile örnek olan ve Bursa Fan Club, erzak yardımlarının dağıtımını da tamamladı.

Son teslimatın yapıldığı Yıldırım’da, İlçe Kaymakamı Adem Yazıcı’yı ziyaret eden Bursa Fan Club Başkanı Selim Yedikardeş, destek kampanyasıyla ilgili bilgiler verdi.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten Kaymakam Adem Yazıcı, Selim Yedikardeş nezdinde yardımda bulunan Bursa Fan Club üyelerine ve iş dünyası temsilcilerine teşekkür etti.

Yardım paketlerinin dağıtımındaki koordinasyonun sağlanmasındaki katkılarından dolayı Kaymakam Adem Yazıcı’ya teşekkür eden BFC Başkanı Selim Yedikardeş, Yıldırım Sosyal Yardımlaşma Vakfı aracılığıyla Yıldırım’da yaşayan ihtiyaç sahiplerine paketlerin en kısa sürede iletileceğini söyledi.

HER ZAMAN YARDIMA HAZIRIZ

Zor bir süreçten geçildiğine işaret eden Selim Yedikardeş, “Ülkemiz de salgın hastalıktan diğer ülkeler gibi etkilendi. Çok şükür ki ülkemiz, devletimizin aldığı önlemlerle diğer ülkelere nispeten süreci daha kolay atlatıyor. Mümkün mertebe kurallara riayet edelim. Evimizden çıkmamaya hassasiyet gösterelim. Bu süreçte diğer STK’lar gibi biz de elimizi taşın altına koyduk, ihtiyaç sahiplerinin iaşelerinin tamamlanması noktasında” diye konuştu.

“İYİLİKTE YARIŞALIM”

Hem kaymakamlıklar hem de muhtarlar vasıtasıyla ihtiyaç sahibi ailelerin hayatlarına dokunmanın duygusunu kelimelerle tarif edilemediğini belirten Yedikardeş, “Tüm dağıtımlarımızı gerçekleştirdik. Derdimiz, amacımız ve bu doğrultudaki çabamız vatandaşlarımızın bu süreci en az hasarla atlatmasına yöneliktir. Elimizden geldiğince, dün olduğu gibi, bugün ve yarın da desteklerimiz olacaktır. Biz; iyilikte, paylaşmada, yardımlaşmada, dayanışmada yarışalım. Bu yarış, belki de yarışların en makbul ve kabul olanıdır Yüce Allah’ın katında. Bu doğrultuda bize düşen ne varsa yapmaya hazırız. Bu sıkıntılı günlerin ardında daha aydınlık günlerin bizleri, memleketimizi, insanlarımızı beklediğine yürekten inanıyoruz. Bugünler gelip geçecek ve yaptıklarımızla hatırlanacağız; önemli olan iyilikle anılmak. Bu toplumun hamurunda, mayasında, genlerinde dayanışmanın en hası mevcut. Bizi biz yapan, bizi ayakta tutan en önemli güçlerden birisi de budur aslında” dedi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
13°
açık
Günün Anketi Tümü
Hangi Ülkenin Aracını Kullanıyorsunuz?
banner19