banner13

banner14

“Kadınız, şanslıyız”

Balkan Rumeli Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (BALKANTÜRKSİAD), 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle renkli bir etkinliğe imza attı.

KENT SİAD'LARI 09.03.2020, 23:37
“Kadınız, şanslıyız”

BALKANTÜRK Akademi’nin organizasyonuyla BALKANTÜRKEVİ’nde gerçekleştirilen etkinlikte, kadınlar, ESSPlus Güzellik Merkezi Kurucu Ortağı ve BALKANTÜRKSİAD üyesi Derya Bulut’tan makyaj konusunda değerli bilgiler öğrenerek, uzman makyöz Tuğçe Dedeoğlu’ndan uygulamalı makyaj eğitimi aldılar. Programda kadınlar, Nilüfer Yoga kurucusu ve eğitmenlerinden Ayşe Acar eşliğinde de yoga yaptılar.

Etkinlikte konuşan BALKANTÜRK Akademi Başkanı Şehzan Seçen, Türkiye’de 1921 yılından beri kadınlar gününün kutlandığına dikkat çekerek, şunları söyledi: “Kadın dernekleri haricinde, Bursa'da en fazla kadın üyesi olan SİAD'lardan biri olan BALKANTÜRKSİAD üyesi olmaktan mutluluk duyuyorum. Bize bu etkinliği yapma fırsatı tanıyan ve her zaman destek olan Başkanımız Berat Tunakan'a teşekkürlerimi sunuyorum. 2020 yılında yaşıyoruz diye daha rahat değiliz, çok daha ağır sorumluluklarımız var. Gözlerimizin rengi ayrı, gözyaşlarımızın rengi aynı. Hepimiz aynı hayat içerisinde, aynı mücadeleleri veriyoruz. Yoruluyoruz, zorlanıyoruz, reddediliyoruz. Ancak biz kadınlar yarını yetiştireceğiz, yarının kadınlarını güçlü kılacağız. Kız çocuklarımızı okutacağız, onları lider kılacağız. Onlara yapamazsın demeyeceğiz. Doğduğu andan itibaren kız çocuklarımıza, var olduğu andan itibaren iş kadını arkadaşlarımıza, dernekteki dostlarımıza, komşularımıza, kadınlarımıza, kızlarımıza destek olacağız. Bir bütün olacağız. Kadınız, şanslıyız.”

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
15°
parçalı az bulutlu
Günün Anketi Tümü
Hangi Ülkenin Aracını Kullanıyorsunuz?
banner19