banner13

banner14

MÜSİAD Bursa’dan Ticaret İl Müdürlüğü’ne Ziyaret

- Son dönemde sahada aktif olarak çalışmalarını sürdüren Müstakil İş Adamları Derneği(MÜSİAD) Bursa Şubesi, Bursa Ticaret İl Müdürü İsmail Aslanlar'a ziyarette bulundu.

KENT SİAD'LARI 17.07.2020, 12:35
MÜSİAD Bursa’dan Ticaret İl Müdürlüğü’ne Ziyaret

Son dönemde sahada aktif olarak çalışmalarını sürdüren Müstakil İş Adamları Derneği(MÜSİAD) Bursa Şubesi, Bursa Ticaret İl Müdürü İsmail Aslanlar'a ziyarette bulundu.

DESTEK SÖZÜ

Mart ayında göreve başlayan Arslanlar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduklarını kaydeden MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Nihat Alpay, Arslanlar’a başarı dileklerinde bulunarak şu ifadeleri kullandı; “İsmail Bey’e yeni görevinde başarılar diliyoruz. Daha önceden ziyaret etmek istedik ancak pandemi dolayısıyla ancak şimdi fırsat bulabiliyoruz. Ticaret Müdürlüğümüz Bursa için çok önemli bir kurum. Sanayicimizin daha rahat çalışabilmesi için kendilerine büyük görev düşüyor. Biz de MÜSİAD Bursa Şubesi olarak kendilerine yaptıkları çalışmalarda elimizden gelen her türlü desteği vermeye hazırız. Birlikte çalışarak kentimize daha faydalı olacağımızı düşünüyoruz.”

ŞEHRE KATKI SUNACAĞIZ

Bursa Ticaret İl Müdürü İsmail Arslanlar da ziyaretleri için MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Nihat Alpay ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkürlerini sunarak şöyle konuştu; “Göreve Mart ayında başladık. Amacımız Bursa sanayicisine ve tüccarına en iyi şekilde yardımcı olmak. MÜSİAD Başkanımız Sayın Nihat Bey ve Yönetim Kurulu üyelerine de ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Kendileriyle beraber şehre en iyi şekilde katkı sunmak istiyoruz”

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
15°
parçalı bulutlu
Günün Anketi Tümü
Hangi Ülkenin Aracını Kullanıyorsunuz?
banner19