banner13

banner14

MÜSİAD'dan başsavcı Gökhan Şen’e ziyaret

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi Başkanı Nihat Alpay ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Bursa Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan Şen’i ziyaret ederek iş dünyası ve yargı makamını ilgilendiren konular hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

KENT SİAD'LARI 17.10.2020, 13:20
MÜSİAD'dan başsavcı Gökhan Şen’e ziyaret

Kurumsal ziyaretlerde kapsamında faaliyetlerini sürdüren MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Nihat Alpay ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Bursa Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan Şen’i makamında ziyaret etti.

Arabuluculuk müessesinin birçok vatandaşın sorunlarının yargıya sürecine gelmeden çözüme kavuştuğunu dile getiren MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Nihat Alpay, Türk adetlerinde uzlaşma kültürünün her zaman var olduğuna dikkat çekti. Başkan Alpay, “Arabuluculuk müessesiyle birlikte uzlaşma kültürü yeniden ön plana çıktı. Zaten bizim kültürümüz de bir anlaşmazlık durumunda tarafları bir araya getiren üçüncü birisi sorunların çözümünde ön ayak oluyordu. Arabuluculuk müessesesi yargı yolunda yaşanan ekonomik kaybın da önüne geçiyor” dedi.

Kurumlar arası işbirliğine hazır olduklarını belirten MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Nihat Alpay, Bursa Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan Şen’e çalışmalarında başarılar diledi.

MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Nihat Alpay ve Yönetim Kurulu Üyelerini ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduklarını belirten Bursa Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan Şen de ziyaretlerinden dolayı MÜSİAD heyetine teşekkür etti.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
parçalı bulutlu
Günün Anketi Tümü
Hangi Ülkenin Aracını Kullanıyorsunuz?
banner19