banner13

banner14

Önemli olan çarkların dönmesi

Genç Sanayici İş İnsanları ve Yöneticileri Derneği (GESİAD) Başkanı Murat Kaya ve Yönetim Kurulu üyeleri, SGN Çevre ve Befaş Elektrik Elektronik’i ziyaret etti.

KENT SİAD'LARI 21.10.2020, 23:26 05.12.2020, 22:50
Önemli olan çarkların dönmesi

Pandeminin üyeleri üzerine yarattığı etkileri bütün yönleriyle ele alarak ve üyeleriyle çözüm yolları üzerin fikir alışverişi yapmaya devam eden GESİAD Başkanı Murat Kaya, bu kapsamda SGN Çevre firma sahibi Sudan Şahin ve BEFAŞ Elektrik Elektronik Yönetim Kurulu Başkanı Emin Fatih Çelik’i iş yerinde ziyaret etti.

Önemli olanın ekonomide çarkların durmadan dönmesi ve insanların ihtiyaçların karşılanması olduğuna dikkat çeken Başkan Murat Kaya, dijital alanda dönüşümün hız kazandığını söyledi. Başkan Kaya, “ Tüm dünyada olduğu gibi bizim de ülkemizde mücadele ettiğimiz covid-19’un hem sektörler hem de insanlar üzerindeki etkisini gözlemliyoruz. Bu süreçte insanların tercihleri, iletişim teknolojilerini kullanma biçimlerinde değişiklikler oldu. Sektörler bu değişikliklere uyum sağlamak için canla başla çalışıyor. Biz de üyelerimizle alışkanlıkların değişiklikleri üzerine bilgi alışverişinde bulunuyoruz. Gelecekteki adımlarımızı da bu yönde atmaya özen gösteriyoruz. Tüm sektörlerin merkeze koyacağı ilk şey insan öznesi olmalıdır. İnsanlığın faydasına hangi iş yapılırsa onda katkımız olmasını arzularız” dedi.

Başkan Kaya’ya devam eden pandemi süreci içinde sektörde yaşadıkları sorunlar hakkında bilgi veren üyeler, GESİAD’ı sürekli takip ettiklerini belirterek ziyaretten memnuniyet duyduklarını ifade ettiler.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
13°
kapalı
Günün Anketi Tümü
Hangi Ülkenin Aracını Kullanıyorsunuz?
banner19