banner13

banner14

AYNI LİSANI KONUŞMAK ÖNEMLİ

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi Başkanı Nihat Alpay ve Yönetim Kurulu üyeleri, hayırlı olsun ziyaretleri kapsamında SGK ve İŞKUR İl Müdürleri, BALKANTÜRKSİAD ve BEKSİAD heyetlerini kabul etti.

KENT SİAD'LARI 06.02.2019, 14:30 31.05.2019, 14:32
AYNI LİSANI KONUŞMAK ÖNEMLİ

MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Nihat Alpay ve Yönetim Kurulu Üyeleri, hayırlı olsun ziyaretleri kapsamında; SGK İl Müdürü Erhan Karaca, İŞKUR İl Müdürü Feyzullah Eren Türkmen, BALKANTÜRKSİAD Başkanı Berat Tunakan ve BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri ile BEKSİAD Başkanı Ömer Yıldız ve Yönetim Kurulu Üyelerini MÜSİAD Bursa Şubesi Dernek Merkezi’ndeki kabul etti.

İl müdürleri sanayicilerle bir araya gelecek

MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Nihat Alpay, ilk olarak SGK ve İŞKUR il müdürlerini kabul etti. Karşılıklı işbirliği konularının görüşüldüğü ziyarette İl Müdürleri Karaca ve Türkmen, Alpay’a yeni görevinde başarılar diledi. Ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten Başkan Alpay da SGK ve İŞKUR il müdürlerinin konuşması olacağı panel aracılığıyla, iş dünyasını teşviklerin ve diğer konular hakkında bilgilendireceklerini söyledi.

“BALKANTÜRKSİAD’la irtibat daha da artacak”

Nihat Alpay daha sonra BALKANTÜRKSİAD Başkanı Berat Tunakan ve beraberindekileri misafir etti. Nihat Alpay’a hayırlı olsun dileklerini ileten BALKANTÜRKSİAD Başkanı Tunakan, “Ortak noktamız, topluma ve üyelerimize faydalı olmak. Birçok ortak üyemiz de mevcut. Bu noktada birlikte güzel ve örnek çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum. Nasıl ki MÜSİAD Bursa Şubesi Dernek Merkezi bizim ise BALKANTÜRKEVİ de sizindir. MÜSİAD Bursa Şubesi’ndeki yeni dönemin hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi. Berat Tunakan ayırca, MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Alpay ve Yönetim Kurulu Üyelerini, 22 Şubat’ta düzenlenecek olan Sinerji Toplantısı’na davet etti.

Hayırlı olsun ziyaretlerinden ötürü BALKANTÜRKSİAD Başkanı Tunakan’a teşekkürlerini ileten MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Nihat Alpay ise, “Genel merkezimizin çizdiği rotada hareket ediyor, faaliyetlerimizi o doğrultuda şekillendiriyoruz. Sizlerle geçtiğimiz dönemden başlayan bir ilişkimiz var ve bu ilişkiyi, irtibatı bu dönem daha da artıracağız. Güzel ve örnek işleri birlikte yapabiliriz. İki güçlü kuruma da bu yakışır” diye konuştu.

Perabet 10pt; color: rgb(34, 34, 34); font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: start; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: rgb(255, 255, 255); text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial; line-height: 16.8667px; font-size: 11pt; font-family: Calibri, sans-serif;">MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Nihat Alpay ve Yönetim Kurulu Üyeleri, son olarak BEKSİAD Başkanı Ömer Yıldız ile beraberindekileri kabul etti.

Kurucu başkana ziyaret

Nihat Alpay adının, BEKSİAD ve Vişne Ticaret Bölgesi açısından ayrı bir öneme sahip olduğunu söyleyen BEKSİAD Başkanı Ömer Yıldız, “İçimizden birisi olan, derneğimizin kurucu başkanı Nihat ağabeyimizin MÜSİAD Bursa Şubesi’nde başkanlık görevini üstlenmiş olması bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. İçimizden birinin şehrin önde gelen SİAD’larından birinde bu pozisyonda olması, sektörümüzün gerek şehir gerekse de ülke ekonomisine sağladığı katkının dolaylı göstergelerinden birisidir diye düşünüyoruz. MÜSİAD Bursa, şehrimizin en önemli ekonomik birlikteliklerinden birisidir ve burada olmaktan mutluyuz. Tıpkı önceki yönetim gibi bu yönetim de bizim nezdimizde çok kıymetlidir, çok değerlidir. İnanıyorum ki güzel çalışmalara en kısa zamanda başlayacağız” ifadelerini kullandı.

“Vişne Ticaret Bölgesi’ndeki üye sayımızı artıralım”

Bebe ve çocuk konfeksiyonu denildiğinde Bursa’da ve Türkiye’de akla ilk olarak Vişne Ticaret Bölgesi’nin geldiğine dikkat çeken Nihat Alpay ise bu bölgenin tanınır ve bilinir hale gelmesinde BEKSİAD’ın önemli çalışmaları ve emekleri olduğunu hatırlattı. MÜSİAD Bursa Şubesi üyeleri arasında Vişne Ticaret Bölgesi’nden yaklaşık 20 firmanın olduğunu belirten Alpay, bu sayının daha da artırılması adına faaliyetleri BEKSİAD ile birlikte yürüteceklerini ifade etti. MÜSİAD Bursa Şubesi ile BEKSİAD’ın örnek birlikteliğinin bu dönemde de süreceğini belirten Alpay, “İstişare ortamları hazırlayarak, önce şirketlerimize, sonra şehrimiz ve daha sonra da ülkemiz ekonomisine katkılar sunacağız. BEKSİAD’ımız da bu noktada bizim önemli bir paydaşımız olacak; yeter ki aynı lisanı konuşabilelim” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
19°
kapalı
Günün Anketi Tümü
Hangi Ülkenin Aracını Kullanıyorsunuz?
banner19