banner13

banner14

BALKANTÜRKSİAD EKONOMİ ZİRVELERİNE KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR

BALKANTÜRKSİAD, 17.EKONOMİ ZİRVESİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ

KENT SİAD'LARI 10.09.2019, 12:04 10.09.2019, 12:05
BALKANTÜRKSİAD EKONOMİ ZİRVELERİNE KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR

Balkan Rumeli Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (BALKANTÜRKSİAD), 17. Ekonomi Zirvesi'ni Avusturya ve Çekya’da gerçekleştirdi.

Balkan coğrafyası başta olmak üzere dünyanın her noktasında yaşayan iş insanlarıyla üyeleri arasındaki ticaret hacminin artmasına katkı sağlama adına çeşitli projeler üreten BALKANTÜRKSİAD, bu kapsamda gerçekleştirdiği yurt dışı ekonomi zirvelerine bir yenisini daha ekledi.

Yaz döneminin sona ermesiyle birlikte çalışma temposunu arttıran BALKANTÜRKSİAD, yeni sezona önemli temaslarla girdi. Balkan Ülkeleri, Baltık ülkeleri ve Orta Avrupa Ülkelerinde yer alan pek çok ülkeye giderek ticareti artırma adına Büyükelçi, ticaret ve sanayi odaları temsilcileri ve iş adamlarıyla temaslarda bulunan BALKANTÜRKSİAD’ın son durağı, Avusturya ve Çekya ülkeleri oldu.

Jestbahis font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: rgb(255, 255, 255); text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial; margin: 0cm 0cm 15pt; text-align: justify; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; font-size: 18pt; font-family: "Times New Roman", serif;">“Önemli kazançlarla döndük”

17.Ekonomi Zirvesi kapsamında öncelikle T.C. Prag Büyükelçisi Ahmet Necati Bigalı'yı Büyükelçilik konutunda ziyaret eden BALKANTÜRKSİAD heyeti, programın devamında ise Prag ve Viyana’da önemli iş görüşmeleri gerçekleştirdi. BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fatih Şakir, 4 gün süren Zirve’den önemli kazançlarla döndüklerini ifade etti.

Ziyaretler ve temaslarla ilgili değerlendirmede bulunan BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fatih Şakir, şunları söyledi: “Bugüne kadar hayata geçirdiğimiz Ekonomi Zirveleri ve yurt dışı ziyaretlerimiz ile Balkanların yanı sıra diğer ülkelerle de sosyal ve kültürel bağla birlikte ekonomik yakınlıkta sağlıyoruz. Her iki ülke de zaten ekonomi amacıyla iş birliğine giriştiğinde sosyal ve kültürel anlamda da bir takım kazanımlar sağlıyor. Bu organizasyonlarla üyelerimizin yeni pazarlar bulmalarına yardımcı olmaya çalışıyoruz.”

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
25°
parçalı bulutlu
Günün Anketi Tümü
Hangi Ülkenin Aracını Kullanıyorsunuz?
banner19