banner13

banner14

BALKANTÜRKSİAD YENİ DÖNEMİN İLK İŞ GELİŞTİRME TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

BALKANTÜRKSİAD, yeni dönemin ilk İş Geliştirme Toplantısını gerçekleştirdi

KENT SİAD'LARI 20.09.2019, 10:15 20.09.2019, 10:16
BALKANTÜRKSİAD YENİ DÖNEMİN İLK İŞ GELİŞTİRME TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Balkan Rumeli Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (BALKANTÜRKSİAD) yeni dönemin ilk İş Geliştirme Toplantısını, BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İskender İskenderoğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Osman Güler’in organizasyonuyla gerçekleştirdi.

BALKANTÜRKEVİ’nde gerçekleştirilen toplantıya BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Berat Tunakan’ın yanı sıra, yönetim kurulu üyeleri ve çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren üyeler katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan BALKANTÜRKSİAD Başkanı Berat Tunakan, önceki yıl aralıksız uyguladıkları ve yaz tatilinin ardından yeni dönemle birlikte tekrar başladıkları İş Geliştirme Toplantılarının, üyeler arasındaki sinerjiyi güçlendirdiğini ve olası işbirliklerinin önünü açtığını ifade etti.

Nerobet sans-serif;">

Faaliyetler hızlanıyor

BALKANTÜRKSİAD’ın gelecek dönem hedeflerinden de bahseden Tunakan, “Öncelikli hedeflerimizden bir tanesi BALKANTÜRK Parkımızı tamamlamak olacak, bunun için özverili çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bunun haricinde 9 – 12 Ekim tarihleri arasında Bursa Ticaret ve Sanayi Odası ile birlikte Hırvatistan’a ticari bir gezi düzenleyeceğiz. Kısacası, BALKANTÜRKSİAD olarak üyelerimize ekonomik katkı sağlayacak çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

İş Geliştirme Toplantısının organizasyonunu üstlenen BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İskender İskenderoğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Osman Güler de, İş Geliştirme Toplantısının gerçekleşmesine katkı sağlamaktan mutluluk duyduklarını dile getirdiler.

Gıda, inşaat, otomotiv, turizm, yazılım, eğitim gibi farklı sektörlerde faaliyet gösteren üyeler, toplantıda tanışma fırsatı bularak, olası iş birliklerini konuştular.



 
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
15°
parçalı bulutlu
Günün Anketi Tümü
Hangi Ülkenin Aracını Kullanıyorsunuz?
banner19