banner13

banner14

BALKANTÜRKSİAD'DAN VALİ CANBOLAT'A ZİYARET

BALKANTÜRKSİAD YENİ DÖNEM PROJELERİNİ VALİ CANBOLAT’A ANLATTI

KENT SİAD'LARI 10.06.2019, 16:52 10.06.2019, 16:53
BALKANTÜRKSİAD'DAN VALİ CANBOLAT'A ZİYARET

Geçtiğimiz haftalarda gerçekleşen Olağan Genel Kurul’un ardından, güven tazeleyen Balkan Rumeli Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (BALKANTÜRKSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Berat Tunakan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Bursa Valisi Yakup Canbolat’ı makamında ziyaret etti.

İyi niyet ziyareti çerçevesinde geçen ziyarette, BALKANTÜRKSİAD Başkanı Berat Tunakan’a, BALKANTÜRKSİAD Başkan Yardımcıları Süleyman İnan, Fatih Şakir ve İskender İskenderoğlu ile Yönetim Kurulu Üyeleri Sabriye Şen, Ali Türkün ve Alp Kesercioğlu da eşlik etti.

“BALKANTÜRK Parkımızı en kısa zamanda tamamlayacağız”

Betpas font-size: small; text-align: justify; line-height: 14.95px;"> 

Yeni dönem projelerini Bursa Valisi Yakup Canbolat’la paylaşan BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Berat Tunakan, “Geçtiğimiz dönemde tüm üyelerimizin katkılarıyla BALKANTÜRKEVİ’mizi tamamladık. En kısa zamanda, Türkiye’den ve Balkan ülkelerinden simgeler taşıyan BALKANTÜRK Parkımızı da tamamlayıp hizmete açmayı hedefliyoruz” dedi.

BALKANTÜRKSİAD’ın Türkiye ve Balkan ülkeleri arasında önemli bir köprü görevi gördüğüne dikkat çeken Tunakan, “Balkan ülkeleriyle olan ticaretimizin gelişmesini oldukça önemsiyoruz. Bunun için geçmiş dönem başladığımız çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Gerek yurtdışı gezilerimizle, gerekse de ülkemizde görev yapan büyükelçilerimizle yakın ilişkilerimizi sürdürüyor ve Bursa’mızı en iyi şekilde temsil ediyoruz” diye konuştu.

BALKANTÜRKSİAD’ın çalışmalarını takdirle takip ettiklerini ifade eden Bursa Valisi Yakup Canbolat da, Balkanların Bursa için önemini bildiklerini ve BALKANTÜRKSİAD’ın da bu anlamda Bursa için güçlü bir sivil toplum kuruluşu olduğunu sözlerine ekledi.

Ziyaretin ardından BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri, Bursa Valisi Yakup Canbolat’a plaket takdim etti. 
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
14°
açık
Günün Anketi Tümü
Hangi Ülkenin Aracını Kullanıyorsunuz?
banner19