banner13

banner14

BUMİAD'DAN VALİ CANBOLAT'A ZİYARET

Başkan Efe, Vali Canbolat'a BUMİAD'ı anlattı

KENT SİAD'LARI 10.01.2019, 09:44 17.01.2019, 14:51
BUMİAD'DAN VALİ CANBOLAT'A ZİYARET
 Bursa Mühendis ve Mimar İşadamları Derneği (BUMİAD) Yönetim Kurulu Üyeleri, Bursa’nın yeni Valisi Yakup Canbolat’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette yer alan BUMİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Orhan Efe ve Yönetim Kurulu Üyeleri Vali Canbolat’a yeni görevinde başarılar diledi. BUMİAD Başkanı Efe, Vali Canbolat’a, derneğin kuruluşu, çalışmaları ve faaliyetleri ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu.

SETASE ve UTEK tanıtıldı

Betlike font-family: Calibri, sans-serif;">Ziyarette, BUMİAD bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Sosyal, Siyasal Ekonomik, Teknolojik Araştırmalar ve Stratejiler Enstitüsü (SETASE) ile de ilgili Vali Canbolat’a bilgi veren Başkan Efe,  UTEK ‘’Uzay Havacılık ve Teknoloji Kulübü’’ olarak 2019 yılında Yenişehir Havalimanında uçuş okulunu faaliyete geçireceklerini ve Bursa Şehri’nin katma değerini arttıracak etkinliklere devam edeceklerini belirtti.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Vali Canbolat, “Dernekleşme konusunda Bursa deneyimli bir şehir. BUMİAD da değerli derneklerimizden biri. BUMİAD Yönetimine çalışmalarında başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Ziyaretin sonunda BUMİAD Başkanı Mehmet Orhan Efe, Bursa Valisi Yakup Canbolat'a hediye takdim etti.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
19°
kapalı
Günün Anketi Tümü
Hangi Ülkenin Aracını Kullanıyorsunuz?
banner19