banner13

banner14

DOSABSİAD’DAN BEBKA’YA ZİYARET

DOSABSİAD BAŞKANI ÇEVİKEL, BEBKA GENEL SEKTERİ GERİM’İ ZİYARET ETTİ

KENT SİAD'LARI 04.09.2019, 16:31 04.09.2019, 16:32
DOSABSİAD’DAN BEBKA’YA ZİYARET

Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi Sanayici ve İş İnsanları Derneği (DOSABSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Nilüfer Çevikel, DOSAB Bölge Müdürü Serhat Şengül ile birlikte Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) Genel Sekreteri İsmail Gerim’i ziyaret etti.

Ziyarette; kurumlar arası işbirliği ve ortaklaşa yapılabilecek çalışmalar ele alındı.

Betkanyon 0px; padding: 0px; border: 0px; font-style: inherit; font-variant: inherit; font-weight: inherit; font-stretch: inherit; line-height: inherit; vertical-align: baseline; color: inherit;">Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette konuşan BEBKA Genel Sekreteri İsmail Gerim, geçtiğimiz aylarda yapılan genel kurulla birlikte DOSABSİAD’da göreve seçilen Nilüfer Çevikel’e görevinde başarılar diledi. DOSAB’ın ve DOSABSİAD’ın Bursa için önemli işlere imza attığını belirten Gerim, BEBKA desteğiyle DOSAB’ta geçirilen anaokulu projesinin bunlardan sadece bir tanesi olduğunu, bunun gibi pek çok örneğin olduğuna inandığını söyledi.

BEBKA’nın, TR41 bölgesinde bulunan illerin gelişimine önemli katkılar sağladığını belirten DOSABSİAD Başkanı Nilüfer Çevikel de “Ajansımızın, sunduğu desteklerle bölgemizin ve şehrimizin gelişimine sağladığı katkı ortadadır. Bu manada gerek desteklenecek konu başlıklarının belirlenmesinde gerekse de diğer süreçlerde emeği geçen tüm ajans personeline şahsınız nezdinde teşekkür ediyorum. DOSAB ve DOSABSİAD, bölge sanayicilerinin gelişimini ve faydasını düşündüğü kadar, bu güzide şehrin gelişimine ve geleceğine yön verecek çalışmalar da yapmaktadır. Bu manada gerçekleştirdiğimiz projeler ortadır. Bu dönemde bunlara yenilerini ekleme gayreti içerisinde olacağız” diye konuştu. 
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
20°
kapalı
Günün Anketi Tümü
Hangi Ülkenin Aracını Kullanıyorsunuz?
banner19