banner13

banner14

İMSİAD ÜYE ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

ANDIÇ: ÜYELERİMİZ KENTİMİZE VE ÜLKEMİZE DEĞER KATIYORLAR

KENT SİAD'LARI 10.06.2019, 16:54 10.06.2019, 16:55
İMSİAD ÜYE ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR
 İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği (İMSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Andıç ve Yönetim Kurulu Üyeleri, üye ziyaretleri kapsamında, Bursa’ya ilk dikey orman temalı ofis projesini kazandıran Nurettin Göler'i, Hitit Natural Ofis’te ziyaret etti.

İMSİAD, Bursa için değerli projeler üreten üyeleriyle bir araya gelmeye, onları iş yerlerinde ve şantiyelerde ziyaret etmeye, aynı zamanda inşaat alanındaki son yenilikleri de yerinde incelemeye devam ediyor. Bu kapsamda İMSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Andıç ve Yönetim Kurulu Üyeleri, NTA Çelik Genel Müdürü ve BG İnşaat Yapı firma sahibi Nurettin Göler ile İstanbul Caddesi üzerinde yer alan Hitit Natural Ofis’te bir araya geldi.

Üyelerini ziyaret ederek, kendileriyle hem sektöre dair istişare yaptıklarını hem de üretim süreçlerini yakından incelediklerini ifade eden İMSİAD Başkanı Mustafa Andıç, bu ziyaretlerin birliktelik ruhuna da katkı sağladığını belirtti. Andıç, “Her bir üyemiz, inşaat sektöründe çok önemli projeleri hayata geçirerek kentimiz ve ülkemize önemli bir değer katıyor. Bunlardan biri olan ve Bursa iş dünyası için nitelikli bir ofis imkânı sağlayan Hitit Natural Ofis projesini yerinde görmek için, proje sahibi üyemiz Nurettin Göler’i ziyaret ederek kendisinden projeye dair bilgiler aldık. Bursa’nın prestijli bölgelerinden biri olan İstanbul Caddesi’nde yer alan bu nitelikli projeden dolayı üyemiz Nurettin Göler’i tebrik ediyor, Bursa’mıza hayırlı olmasını diliyorum. Bursa’nın vizyoner projelerinde üyelerimizin imzasının olması memnuniyet verici.” diye konuştu.

İMSİAD Yönetim Kurulu Üyelerinin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirten NTA Çelik Genel Müdürü ve BG İnşaat Yapı firma sahibi Nurettin Göler de, “Natural Ofis, Bursa’nın ilk dikey ormanı ve iş dünyası için yeni bir fikir.  Proje, şehrin merkezinde doğayla iç içeymiş gibi bir atmosfer yaratıyor. Yoğun iş dünyası içerisinde yer alan kişilere nefes veren bu tip projelerin, verimliliği de artıracağını düşünüyorum. Şehrimize de yakışacak bir proje. Yüzde 90’a yakını bitmiş durumda. Umarım en kısa zamanda bitirip hizmete sunacağız” dedi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
az bulutlu
Günün Anketi Tümü
Hangi Ülkenin Aracını Kullanıyorsunuz?
banner19