banner13

banner14

İMSİAD, ÜYELERİNİN SORUNLARINI YETKİLİLERE İLETİYOR

İMSİAD, KDV İADELERİ KONUSUNDA HASSASİYET VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİNİ SUNDU

KENT SİAD'LARI 20.08.2019, 15:29 22.08.2019, 15:36
 İMSİAD, ÜYELERİNİN SORUNLARINI YETKİLİLERE İLETİYOR
 İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği (İMSİAD) Yönetim Kurulu, Bursa Vergi Dairesi Başkanı Nuri Karakaş’ı ziyaret etti.

Setbaşı’nda yer alan Bursa Vergi Dairesi Başkanlığı’nda gerçekleşen ziyarette İMSİAD Başkanı Mustafa Andıç ve Yönetim Kurulu Üyeleri hazır bulundu. İMSİAD Başkanı Andıç, ziyarette, üyelerin KDV iadeleri konusunda beklenti ve taleplerinin yanı sıra, çözüm önerilerini de içeren dosyayı Karakaş’a iletti.

Konuşmasında inşaat sanayicilerinin içinde bulundukları rekabet koşullarına ve artan girdi maliyetlerine değinen Başkan Andıç, özellikle sektör temsilcilerinin KDV iadelerinde yaşadıkları sıkıntılar konusunda Bursa Vergi Dairesi Başkanı Karakaş’ı bilgilendirdi. KDV iadelerinin hızlanmasının, müteahhitler kadar, paydaşları için de önemli olduğunu vurguladı. Sorunların birinci ağızdan muhatabına iletilmesinin önemli olduğunu ifade eden Başkan Andıç, bu anlamda kurum yetkilileriyle bir araya gelmeyi önemsediklerini ve ilgili diğer kurumlarla da görüşmelerini sürdüreceklerini belirtti. Üyelerinin hizmet kalitesini nasıl daha fazla artırabilirim çabası içinde olduklarına vurgu yapan Başkan Andıç, bu ziyaretlerin süreceğini söyledi.

Ziyaretten dolayı İMSİAD heyetine teşekkür eden Bursa Vergi Dairesi Başkanı Nuri Karakaş da, en kısa zamanda, KDV iadelerinde yaşanan sorunların çözümü anlamında İMSİAD üyeleriyle seminer organizasyonunda bir araya gelip bilgilendirme yapacaklarını ifade etti.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
12°
az bulutlu
Günün Anketi Tümü
Hangi Ülkenin Aracını Kullanıyorsunuz?
banner19