banner13

banner14

İMSİAD’DAN AKADEMİK ZİYARETLER

Bursa inşaat sektörünün çatı kuruluşu İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği, (İMSİAD) sektöre fayda sağlayacak çalışmalar kapsamında yaptığı Akademik Oda ziyaretleriyle, iş ve güç birliğini geliştirmeye devam ediyor.

KENT SİAD'LARI 06.02.2019, 14:27 31.05.2019, 14:29
İMSİAD’DAN AKADEMİK ZİYARETLER

İMSİAD, sektör paydaşlarıyla iletişimini güçlü tutmak adına başlattığı akademik oda ziyaretlerine, Jeoloji Mühendisleri Odası Güney Marmara Şubesi ve Harita Kadastro ve Mühendisleri Odası Bursa Şubesiyle devam etti. Akademik odalarla güçlü ilişkiler kurmanın önemli olduğunu söyleyen İMSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Andıç, sektörün gelişimi için birlikte hareket etmenin gerekliliğine vurgu yaptı.

İMSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Andıç ve İMSİAD Yönetim Kurulu üyeleri, Jeoloji Mühendisleri Odası Güney Marmara Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Engin Er ve Harita Kadastro ve Mühendisleri Odası Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Faruk Çolak’a ziyaret gerçekleştirdi. Şubelerin Yönetim Kurulu Üyelerinin de yer aldığı ziyaretlerde, sağlıklı ve güvenli bir Bursa ile inşaat sektörünün son durumu görüşüldü.

“Bu dönemi fikir üreterek ve güç birliği yaparak geçiriyoruz”

Betebet 10pt; color: rgb(34, 34, 34); font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: rgb(255, 255, 255); text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial; text-align: justify; line-height: 16.8667px; font-size: 11pt; font-family: Calibri, sans-serif;">İMSİAD’ın Akademik Odalar ile sıkı bir bağ içerisinde olduğunu vurgulayan İMSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Andıç, “Sektörümüz adına sıkıntılı bir dönem geçiriyoruz ancak bu dönemde durup bekleyecek halimiz yok. Yeni ve farklı fikirler üreterek, birlikte hareket ederek, ortak akıl ve projelerle bu dönemi verimli geçirmeye çalışıyoruz. Bunu yapabilmek için de daha sık bir araya gelmenin, ortak projeler üretmenin ve güç birliği yapmanın önemine inanıyoruz. Daha önceki Oda ziyaretlerimizde söylediğimiz gibi İMSİAD ve Akademik Odalar olarak bir üst kurul oluşturmalıyız. Çünkü bu kurul, Bursa ve inşaat sektörü adına oldukça yararlı işlere imza atacaktır” diye konuştu.

Odalardan güç birliği vurgusu

İMSİAD heyetinin ziyaretinden ve olası iş birliklerinden mutlu olduklarını belirten Jeoloji Mühendisleri Odası Güney Marmara Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Engin Er ve Harita Kadastro ve Mühendisleri Odası Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Faruk Çolak da diyaloğa açık olduklarını ve sektör adına ellerinden ne gelirse yapmak istediklerini ifade ettiler.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
22°
az bulutlu
Günün Anketi Tümü
Hangi Ülkenin Aracını Kullanıyorsunuz?
banner19