banner13

banner14

İMSİAD’DAN TBMM ÇIKARMASI

Andıç: Yeni ofisimiz sektörün buluşma noktası olacak

KENT SİAD'LARI 10.01.2019, 09:24 17.01.2019, 14:51
İMSİAD’DAN TBMM ÇIKARMASI

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSİAD) Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni (TBMM) ziyaret ederek, Bursa milletvekilleriyle çeşitli temaslarda bulundu.

İMSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Andıç önderliğindeki İMSİAD heyeti, Bursa’yı temsil eden TBMM’de AK Partili ve İYİ Partili milletvekilleriyle bir araya geldi.

AK Parti Milletvekilleri, TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı Hakan Çavuşoğlu, Mustafa Esgin ve Atilla Ödünç’ün yanı sıra İYİ Parti Milletvekili Prof. Dr. İsmail Tatlıoğlu’nu makamlarında ziyaret eden heyet, İMSİAD’ın çalışmaları ve projeleri hakkında vekillere bilgilendirmelerde bulundu.

Andıç’tan vekillere davet…

İMSİAD’ın yalnızca bir işadamı derneği olmaktan öte olduğunu belirten İMSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Andıç, “Bursa’nın inşaat sektöründeki öncü derneği İMSİAD olarak, hem üyelerimize hem de şehrimize fayda sağlamak amacıyla hareket ediyoruz. Üyelerimizin sektördeki son gelişmeleri takip etmesini ve dijitalleşen çağa ayak uydurmalarını hedefliyoruz. Bunun yanı sıra üyelerimizin Uludağ ve Bursa Teknik Üniversiteleri arasında işbirliğine yönelik yaptığımız çalışmalarla da sektörün öncü firmalarını, üniversite öğrencilerimizle buluşturuyoruz” dedi.

İMSİAD’ın yeni dernek merkezi hakkında konuşan Andıç, “12 Ocak’ta açılışını gerçekleştireceğimiz yeni dernek merkezimizde, üyelerimize daha iyi hizmet sunacağız. Üyelerimize, paydaşlarımıza ve sektörümüzün geleceği öğrencilere eğitimler verebileceğimiz, tedarikçileri müteahhit üyelerimizle buluşturabileceğimiz sektörümüzün buluşma noktası olmasını planladığımız bu yeni ofisimizin açılışında siz değerli Sayın Bakanımız ve siz değerli milletvekillerimizi de aramızda görmekten mutluluk duyacağız” diye konuştu.

“İMSİAD inşaat ve konut sektörüne değer katıyor”

İMSİAD heyetinin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade eden TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı AK Parti Milletvekili Hakan Çavuşoğlu da, “İMSİAD Bursa’nın inşaat ve konut sektörüne değer katmakta. Çalışmalarını takdirle takip ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Aynı zamanda İMSİAD Yönetim Kurulu Üyesi olan AK Parti Milletvekili Atilla Ödünç ise, İMSİAD’ın yeni hizmet binasına geçmesiyle çalışmalarını daha da büyüterek sürdüreceğini söyledi.

 
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
14°
açık
Günün Anketi Tümü
Hangi Ülkenin Aracını Kullanıyorsunuz?
banner19