banner13

banner14

KAHYA, BALKANSİAD'I ziyaret etti

"Amacımız daha huzurlu bir Bursa"

KENT SİAD'LARI 18.09.2012, 14:45 18.09.2012, 13:50
KAHYA, BALKANSİAD'I ziyaret etti

 AMACIMIZ DAHA HUZURLU BİR BURSA

 
Bursa Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, BALKANSİAD( Balkan Rumeli Sanayicileri ve İş Adamları Derneği)’ni ziyaret etti.
 
BALKANSİAD Yönetim Kurulu ve üyeleri göreve geldiği günden beri Bursa’nın huzuru için çalışan Bursa Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya’yı dernek merkezinde ağırladı. Yapılan ziyaretten büyük bir memnuniyet duyduğunu dile getiren BALKANSİAD Başkanı Naci Şahin, “ Bizler Bursa ve Balkanlar arasında köprü görevini üstlenirken tabi ki en önemli şeylerden birisi de Bursa’nın huzurudur. Sayın müdürümüz bu görevi en iyi şekilde yerine getiriyor. Daha huzurlu ve ferah bir Bursa için bizde tüm projelere yardım etmeye hazırız” dedi.
 
YENİ PROJELER GÜNDEMDE
 
BALKANSİAD’ın Bursa’nın kalkınması için önemli bir dernek olduğunu vurgulayan Bursa Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, “ Hepimiz Bursa için çalışıyoruz. Göreve geldiğim günden beri tek amacım Bursa halkının daha huzurlu bir yaşam sürmesidir. Önümüzdeki günlerde yeni projelerle bu amacımızı daha da güçlendireceğiz. Bursa’nın seçkin iş adamlarının gücünü yanımızda hissetmekte bizim için ayrı bir mutluluk. Bursalıların Bursa’ya daha çok şey katabilmesi için en önemli şey emniyettir. Halkımızın güvenliği için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız” şeklinde konuştu.
 
Dernek Başkanı Naci Şahin, Bursa Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya’ya yapmış oldukları ziyaretin anısına plaket ve çeşitli hediyeler de takdim etti.
 
 
 
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
14°
parçalı az bulutlu
Günün Anketi Tümü
Hangi Ülkenin Aracını Kullanıyorsunuz?
banner19