banner13

banner14

MÜSİAD BURSA CAMİASI BAYRAMLAŞTI

MÜSİAD Bursa Şubesi geleneksel bayramlaşma töreninde bir araya geldi

KENT SİAD'LARI 19.06.2019, 14:34 19.06.2019, 14:36
MÜSİAD BURSA CAMİASI BAYRAMLAŞTI

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi üyeleri, Ramazan Bayramı'nın ikinci gününde düzenlenen bayramlaşma töreninde bir araya geldi.

Dernek merkezinde gerçekleştirilen geleneksel bayramlaşma törenine; TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı Hakan Çavuşoğlu, AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Nihat Alpay ve MÜSİAD Bursa Şubesi geçmiş dönem başkanlarının yanı sıra çok sayıda dernek üyesi katıldı.

Bayramlaşma töreninde konuşan MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Nihat Alpay, “Bayramlar, birlik beraberliğimizi pekiştiren önemli günlerdir. Dostlarımız, akrabalarımızla bir araya geliyoruz. Tabi dünyanın çeşitli bölgelerindeki İslam coğrafyalarında aynı esenlik ve rahatlıktan söz etmek mümkün değil. Orada kargaşalıkların son bulmasını temenni ediyoruz. Birliğin ve tevhidin tekrar tahkim edilmesi anlamında üzerimize düşeni yapmalıyız” diye konuştu.

Birlik ve beraberlik mesajları

AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman da, “MÜSİAD camiası bizim de içinde yıllarca görev aldığımız önemli bir camia. Bu camia bu zamana kadar ülkesi ve şehri adına çok önemli hizmetler gerçekleştirmiştir. Konu birlik beraberlikse, konu devlet ve bayraksa, MÜSİAD her zaman kayıtsız şartsız devletinin milletinin yanında durmuş bir kurumdur” ifadelerini kullandı.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise şunları söyledi: “Manevi atmosferi yüksek bir aydan geçtik. Ramazanın lezzeti başkadır. Bizleri Bayrama ulaştıran Rabbime şükürler olsun. Bayramlar dostların kucaklaştığı, büyüklerimizin hayır duasını aldığımız, birliktelik simgesi yıl içerisindeki en nadide günlerden bir tanesi. Bursa gibi önemli ve daha çok çalışılması gereken bir şehrin bundan sonraki sürecini daha dolu dolu değerlendireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.”

TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı Hakan Çavuşoğlu da, “Türkiye son yıllarda çok önemli mesafeler kaydetti. Kendine özgü dış politikası, bir medeniyet tasavvuru, bir gelecek perspektifi koydukça bir rahatsızlık meselesi oldu başkaları tarafından. Kim ne derse desin Türkiye eskisinden çok daha iyi durumda. Zorluklarımız var ama hepsiyle başa çıkabilecek kapasite ve birikime de sahibiz. Yeter ki birlik beraberlik içinde olalım” dedi.

Program, MÜSİAD Bursa Şubesi önceki dönem başkanlarının da duygu ve düşüncelerini konuklarla paylaşmasıyla son buldu.

 
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
22°
hafif yağmur
Günün Anketi Tümü
Hangi Ülkenin Aracını Kullanıyorsunuz?
banner19